Venu 2 Plus
search
  • Venu 2 Plus

Venu 2 Plus

449,99 €
369,99 €
Vali mudel: Must
Tootekood 010-02496-11
Vabandame, toode ei ole hetkel saadaval, vali teine mudel. Sisesta oma e-posti aadress ning telli toote saabumise teavitus:
Kuumakse al. 15.18€

LÜLITU OMA HEAOLU LAINELE

Tervise ja sportliku eluviisi tippfunktsioonide abil saad oma kehast paremini aru. Ning kui1 on ühildatud su nutitelefoniga, saad mugavalt teha kõnesid otse oma randmelt.

Tüdinud seadmete vahel liikumisest? Helista oma randmelt, kui seade on ühendatud su ühilduva nutitelefoniga.                        Ühendatud häälassistendi abil1 saad kirjutada sõnumeid või neile vastata käed-vabad-režiimis.                 Tervise ja heaolu funktsioonid annavad parema ülevaate sellest, mis su kehas toimub.                  Leia uusi viise end liigutadarohkem kui 25 eellaaditud spordirakenduse abil.                  Salvesta nutikella muusikat, et saaksid seda juhtmevabade kõrvaklappide abil ilma telefonita kuulata.                         Ere AMOLED-ekraan ja kuni 9 päeva vastu pidav aku.                     

RÕHUTA OMA STIILI

Kristalselt selge AMOLED-ekraan äratab kella ellu ning näed kõike ka eredas valguses. Proovi alati aktiivse ekraani režiimi, et ekraan oleks alati nähtaval.

LOODUD LIIKUVATELE INIMESTELE

Vastupidav klaas Corning® Gorilla® Glass 3, kaunis roostevabast terasest korpus ja mugav silikoonrihm – seda nutikella ei peata miski.

Ütle tere uutele nutifunktsioonidele.

TELEFONIKÕNED OTSE SU RANDMELT

Kõned ei jää vastamata ning sa ei pea oma taskuid ega kotti pahupidi pöörama. Kui see on su ühilduva nutitelefoniga ühendatud, saad helistada ja kõnesid vastu võtta otse läbi kella.

KÜSI OMA HÄÄLASSISTENDILT

Liiga kiire? Pole probleemi. Kasuta ühendatud nutitelefoni häälassistenti (Siri, Google Assistant või Bixby) läbi Venu® 2 Plus, et koostada sõnumeid ja neile vastata, küsida küsimusi ja isegi kontrollida oma ühilduvaid nutikodu seadmeid.

Kõige olulisem on sinu tervis ja heaolu.

                                              

FUNKTSIOON HEALTH SNAPSHOT™

Salvesta kaheminutiline sessioon, et salvestada põhilisi statistilisi näitajaid, sealhulgas pulsisagedus2, pulsisageduse vaheldumine, pulssoksümeetria3, hingamine ja stress. Seejärel loo nende andmete aruanne ja jaga seda oma ühilduva nutitelefoni rakenduse Garmin Connect™ abil.

BODY BATTERY™ ENERGIAMONITOR

Jälgi oma keha energiataset ning saad teada, millal on parim aeg tegutsemiseks ja millal puhkamiseks.

PULSSOKSÜMEETRIA ANDUR

Kasuta pulssoksümeetria3 andurit, et mõõta oma vere hapnikutaset päeva jooksul või kui magad, et saaksid teada, kui hästi sinu keha hapnikku omandab.

STRESSITASEME JÄLGIMINE

Vaata, kas päev on rahulik, tasakaalustatud või stressirohke. Lõõgastumise meeldetuletused soovitavad lühikesi hingamisharjutusi, et pinget leevendada.

MENSTRUAALTSÜKLI JÄLGIMINE

Jälgi oma menstruaaltsüklit või rasedust rakendusega Garmin Connect. Logi sümptomeid, vaata treeningu- ja toitumisteavet ning muudki. Naistetervise jälgimise rakendusega saad otse kellas andmeid vaadata ja logida.

VEDELIKUTASEME JÄLGIMINE

Jälgi igapäevast vedelikutarbimist ja pea meeles selle tähtsust. Saad vedeliku tarbimise jaoks seada ka automaatse eesmärgi, mida muudetakse vastavalt sellele, kui palju sa tegevuste ajal higistad.

HINGAMISE JÄLGIMINE

Vaata, milline on su hingamine päeva jooksul, magamise ajal, hingamis- ja joogaharjutuste ajal ning Health Snapshot sessioni ajal.

UNEAJA SKOOR JA PÕHJALIK UNEJÄLGIMINE

Vaata oma unekvaliteedi hinnet ning parema une soovitusi. Jälgi ka unefaase ning pulsisagedust, stressitaset, pulssoksümeetriat3 ja hingamist.

PULSISAGEDUS RANDMELT

Käekell mõõdab pidevalt sinu pulsisagedust2 ning annab teada, kui see püsib puhkehetkel liiga kõrge või liiga madalana. See aitab mõõta ka treeningu intensiivsust, isegi ujumisel.

HINGAMISE TÄIUSTATUD JÄLGIMINE

Alusta hingamisharjutusega, kui soovid lõõgastuda või tegevusele keskenduda. Käekell jälgib sinu stressitaset ja hingamist, et mõistaksid oma hingamismustreid paremini.

VORMISOLEKU VANUS.

See funktsioon kasutab kronoloogilist vanust, aktiivseid nädalatreeninguid, puhkeoleku pulsisagedust ja kehamassi indeksit või keha rasvaprotsenti4, et hinnata, kas su keha on sinu tegelikust vanusest noorem või vanem. Vaata ka nõuandeid, kuidas oma kehavanust vähendada.

                        

Treeni oma keha.

                              

ANIMEERITUD TRENNIKUVAD

Kella on eellaaditud lihtsad animeeritud kardio-, jooga-, Pilatese ja HIIT-treeningud, rakendusest Garmin Connect saad veel treeninguid alla laadida.

                   

SISSEEHITATUD SPORDIRAKENDUSED

Jälgi kõiki oma liikumisharjumusi rohkem kui 25 eellaaditud GPS- ja siseruumides kasutatava spordirakendusega – kõnni, jooksmise, rattasõidu, basseinis ujumise, golfi ja palju muu jaoks.

TÄIUSTATUD JÕUTREENING

Selle põhjaliku tegevusprofiili abil näed oma tõste- ja jõurekordeid ning treenitud lihasgruppe otse randmel.

HIIT-TREENINGUD

Sellel uuel tegevusprofiilil on eri taimerid, millega saad jälgida HIIT-treeninguid, sh AMRAP, EMOM, Tabata ja kohandatud treeningud. Määra ringide arv, trenni-/puhkeintervallid ja veel muudki.

KAVANDA TREENINGUID

Vali enam kui 1600 harjutuse hulgast ja koosta rakenduses Garmin Connect ise oma treeninguid. Seejärel laadi need alla oma kella.

GARMIN COACH

Kasuta oma randmel olevat isiklikku tasuta jooksutreenerit, et treenida järgmiseks 5 km või 10 km jooksuks või poolmaratoniks.

INTENSIIVSUSMINUTID

Uuendasime ka intensiivsusminutite funktsiooni, et näeksid täpsemalt, millal ja millise tegevuse käigus neid kogusid. Intensiivsusminutid kuvatakse ajastatud tegevuste käigus ka andmeväljana.

                        

Täiusta oma igapäevaelu.

NUTITEAVITUSED

Seo kell ühilduva nutitelefoniga ja võta kellas vastu e-kirju, tekstisõnumeid ja märguandeid. Kui sul on Android™-telefon, saad kiiresti saata eelsalvestatud sõnumeid vastuseks, või saad oma hääle abil vastata.

                            

MUUSIKA

Laadi alla muusikapalasid ja esitusloendeid oma kontolt Spotify®, Deezer või Amazon Music (vajalik võib olla tellimus). Kasuta oma juhtmevabu kõrvaklappe, et ilma telefoni abita muusikat kuulata.

                    

OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID

Kui sul on eales vaja abi, saad kergesti oma asukohta reaalajas jagada eelnevalt määratud kontaktidega kui su kell ja ühilduv nutitelefon on ühendatud5. Sa võid määrata isegi hädaolukorra kontakti, kellele su kell võib helistada, nagu näiteks kohalik häirekeskus.

GARMIN PAY™ VIIPEMAKSED

Maksa kassas kiirelt ja kasuta ühistranspordisüsteemi Garmin Pay kontaktivaba makselahendusega, mis on saadaval kindlate teenusepakkujatega.

CONNECT IQ™ POOD

Lisa kellakuvasid, andmevälju ja rakendusi oma ühendatud kella rakenduse Connect IQ Store abil, mille laadisid alla enda ühilduvasse nutitelefoni.

SÜNKROONI KOOS GARMIN CONNECT RAKENDUSEGA

Rakenduse Garmin Connect abil saad vaadata oma kogu tervise- ja vormisolekuteavet ühest kohast. Ja suhelda jõudsalt kasvava veebikommuuniga, kus aktiivsed inimesed saavad luua sõprussidemeid, võistelda ja jagada.

AKU KASUTUSAEG JA KIIRLAADIMINE

Pidev tervise ülevaade – kuni 9 päeva nutikellarežiimis, kuni 24 tundi GPS-režiimis ja kuni 8 tundi muusikaga GPS-režiimis. Kümme minutit laadimist lisab kuni 1 päeva aku kasutusaega nutikellarežiimis või 1 päeva muusikaga GPS-režiimis.

ENERGIASÄÄSTUREŽIIM

Pigista oma nutikellast kõik lülitades seda funktsiooni sisse või välja, et aku kestaks kauem.

VEEKINDLUSE TASE

Selle käekella veekindluse tase on 5 ATM – käekella võib kasutada nii ujumise, duši alla käimise kui ka spaa külastamise ajal.

                   

Muuda oma stiili eri kellarihmadega.

Kombineeri kellarihmu ja ümbrised, loo endale ainulaadne Venu® 2 Plus.

Tutvu Instagram®-is kohaga, kus meeled ja keha ühinevad.











Üldine

OBJEKTIIVI MATERJAL
Corning® Gorilla® Glass 3
RAAMI MATERJAL Roostevaba teras
ÜMBRISMATERJAÖ Klaaskiuga tugevdatud polümeer roostevabast terasest tagaosa kattega
KIIRVABASTUSRIHMAD Jah (20 mm, tööstusstandard)
RIHMA MATERJAL Silikoon
FÜÜSILISED MÕÕTMED 43,60 x 43,60 x 12,60 mm
Sobib randmele, mille ümbermõõt on vahemikus 125-190 mm
PUUTEEKRAAN Jah
VÄRVIEKRAAN Jah
EKRAANI SUURUS 1,30? (33 mm) diameeter
EKRAANI ERALDUSVÕIME 416 x 416 pikslit
EKRAANI TÜÜP AMOLED, valikuline alati sisselülitatud ekraani režiim
KAAL 51 g
AKU KASUTUSAEG Nutikellarežiim: kuni 9 päeva
Energiasäästlik nutikellarežiim: kuni 10 päeva
Muusika ja GPS-režiim: kuni 8 tundi
Ilma muusikata GPS-režiim: kuni 24 tundi
Vaata detaile
VEEKINDLUS 5 ATM
MÄLU/AJALUGU 200 tundi aktiivsusandmeid

Kellafunktsioonid

KELLAAEG/KUUPÄEV Jah
GPS-KELLAAJA SÜNKR. Jah
AUTOMAATNE SUVEAJALE LÜLITUMINE Jah
ÄRATUSKELL Jah
TAIMER Jah
STOPPER Jah
PÄIKESETÕUSU/-LOOJANGU KELLAAJAD Jah

Tervise jälgimine

RANDMELT MÕÕDETAV PULSS (PIDEV, IGA SEKUND) Jah
PÄEVANE PUHKEAJA PULSISAGEDUS Jah
EBANORMAALSE PULSISAGEDUSE HOIATUSED Jah (kõrge ja madal)
HINDAMISSAGEDUS (24 X 7) Jah
PULSSOKSÜMEETRIA VERE HAPNIKUTASEME JÄLGIMISEKS Jah (kohapealne kontroll ja valikuline kogu päeva aklimatiseerumine ja unes)
VORMISOLEKU VANUS Jah
BODY BATTERY™ ENERGIAMONITOR Jah
STRESSITASEME JÄLGIMINE KOGU PÄEVA JOOKSUL Jah
PUHKEAJA MEELDETULETUSED Jah
PUHKEAJA HINGAMISTAIMER Jah
UNEREŽIIM Jah (edasijõudnutele)
UNESEIRE (UNEAJA SKOOR JA SOOVITUSED) Jah
VEDELIKU TARBIMINE Jah
NAISTE TERVISE JÄLGIMINE Jah
HEALTH SNAPSHOT Jah

Andurid

GPS Jah
GLONASS Jah
GALILEO Jah
GARMIN ELEVATE™ RANDMELT PULSIMÕÕTJA Jah
BAROMEETRILINE ALTIMEETER Jah
KOMPASS Jah
GÜROSKOOP Jah
KIIRENDUSANDUR Jah
TERMOMEETER Jah (vajalik on tempe™ andur)
ÜMBRITSEVA VALGUSE ANDUR Jah
PULSSOKSÜMEETRIAMONITOR VERE HAPNIKUTASEME JÄLGIMISEKS Jah

Igapäevased nutifunktsioonid

ÜHENDUVUS Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ™ (ALLALAADITAVAD SIHVERPLAADID, ANDMEVÄLJAD, VIDINAD JA RAKENDUSED) Jah
NUTITEAVITUSED Jah
TEKSTVASTUS/KÕNEST TEKSTIGA KEELDUMINE (AINULT ANDROID™) Jah
KALENDER Jah
ILM Jah
ENERGIASÄÄSTUREŽIIM – KOHANDATAVA VÄHESE ENERGIATARBEGA KELL Jah
JUHIB NUTITELEFONI MUUSIKAT Jah
ESITAB JA HALDAB KELLAS MUUSIKAT Jah
MUUSIKAMÄLU Kuni 650 laulu
LEIA MINU TELEFON Jah
LEIA MINU KELL Jah
NUTITELEFONIGA ÜHILDUV iPhone®, Android™
ÜHILDUB MOBIILIRAKENDUSEGA GARMIN CONNECT™ Jah
GARMIN PAY™ Jah
BLUETOOTHI TELEFONIKÕNEDE JA HÄÄLEASSISTENDI TUGI Jah

Ohutus -ja jälgimisfunktsioonid

LIVETRACK Jah
JUHTUMITUVASTUS VALITUD TEGEVUSTE AJAL Jah
ABI Jah

Tegevuse jälgimise funktsioonid

SAMMULUGER Jah
LIIKUMISRIBA (KUVATAKSE SEADMES PÄRAST TEATUD JÕUDEOLEKUAEGA; RIBA LÄHTESTAMISEKS JALUTA MÕNI MINUT) Jah
AUTOMAATNE EESMÄRK (ÕPIB TUNDMA SINU AKTIIVSUSTASET JA MÄÄRAB PÄEVASAMMUDE EESMÄRGI) Jah
PÕLETATUD KALORID Jah
LÄBITUD KORRUSED Jah
LÄBITUD VAHEMAA Jah
INTENSIIVSUSMINUTID Jah
TRUEUP™ Jah
MOVE IQ™ Jah
GARMIN CONNECT ™ UITDAGINGEN-APP Jah

Vormisoleku seadmed/jõusaal

SAADAOLEVAD SPORDISAALI TEGEVUSPROFIILID Jõu-, kardio-, HIIT- ja elliptiline treening, stepper, treppidest kõndimine, siseaerutamine, jooga, Pilatese treening ja hingamisharjutused
KARDIOTREENINGUD Jah
JÕUTREENINGUD Jah
HIIT WORKOUTS Jah
YOGA TREENINGUD Jah
PILATESE TREENINGUD Jah
EKRAANIL KUVATAVAD TREENINGUANIMATSIOONID Jah
EKRAANIL KUVATAVAD TREENINGLIHASTE KAARDID Jah
AUTOMAATNE KORDUSTE LUGEMINE Jah

Treeningu,- kavandamis- ja analüüsifunktsioonid

PULSISAGEDUSE TSOONID Jah
PULSISAGEDUSE MÄRGUANDED Jah
PULSISAGEDUSEPÕHISED PÕLETATUD KALORID Jah
% MAX PULSISAGEDUSEST Jah
PULSISAGEDUSE EDASTUS (ANT+™ ABIL PULSISAGEDUSE ANDMETE EDASTAMINE SEOTUD SEADMETELE) Jah
HINGAMISSAGEDUS (TREENINGU AJAL) Vaid jooga- ja hingamisharjutused
GPS-I PÕHINE KIIRUS JA VAHEMAA Jah
KOHANDATAV(AD) EKRAAN(ID) Jah
KOHANDATAVAD AKTIIVSUSPROFIILID Jah
AUTO PAUSE® Jah
TÄIUSTATUD TREENINGUD Jah
ALLALAADITAVAD TREENINGUKAVAD Jah
AUTO LAP® Jah
MANUAALNE RINGIANDMETE SALVESTAMINE Jah
VO2 MAX Jah
PUUTE JA/VÕI NUPUGA LUKK Jah
AUTOMAATNE SIRVIMINE Jah
AKTIIVSUSAJALUGU KELLAKUVAL Jah
PHYSIO TRUEUP Jah

Jooksmise funktsioonid

SAADAOLEVAD JOOKSUPROFIILID Jooksmine, sisestaadionijooks, jooksulindil jooksmine
GPS-PÕHINE VAHEMAA, AEG JA TEMPO Jah
RÜTM (NÄITAB REAALAJAS SAMMUDE ARVU MINUTIS) Jah
JOOKSUTREENINGUD Jah
JOOKSUANDURI TOEGA Jah

Golfifunktsioonid

KAUGUS GRIINI ETTE-, KESKOSSA JA TAHA Jah
KAUGUS LAYUP’IDE JA DOGLEG’IDENI Jah
MÕÕDAB LÖÖGIKAUGUSE (ARVUTAB LÖÖKIDE TÄPSE KAUGUSE MIS TAHES RAJA PUNKTIST) Automaatne
DIGITAALNE PUNKTITABEL Jah
STATISTIKA JÄLGIMINE (LÖÖGID, PUTTE RINGI KOHTA, GRIINID JA FAIRWAY’DE LÖÖGID) Jah
GARMIN AUTOSHOT™ Jah
ROHELINE KUVA KOOS MÄRGISTUSMÄRGI KÄSITSI PAIGUTAMISEGA Jah
OHUD JA RAJATAKISTUSED Jah
PINPOINTER Jah
VOORUTAIMER/ODOMEETER Jah
AUTOMAANE GOLFIKEPPIDE JÄLGIMINE (VAJALIK ON TARVIK) Jah

Õuetegevuste funktsioonid

SAADAVAOLEVAD ÕUETEGEVUSTE PROFIILID Matkamine, siseronimine, kaljuronimine, suusatamine, lumelauasõit, murdmaasuusatamine, seistes aerusurf, aerutamine
TAGASI ALGUSESSE Jah
KOGU TÕUS/LASKUMINE Jah
PINDALA ARVUTAMINE Jah (rakendusega Connect IQ™)
JAHI-/KALAPÜÜGIKALENDER Jah (rakendusega Connect IQ™)
PÄIKESE- JA KUUTEAVE Jah (rakendusega Connect IQ™)

Rattasõidu funktsioonid

MÄRGUANDED (EESMÄRKIDE, NAGU AJA, VAHEMAA, PULSISAGEDUSE VÕI KALORITE EESMÄRKIDEL KÕLAB ALARM) Jah
SAADAOLEVAD JALGRATTASÕIDUPROFIILID Jalgrattasõit, sisejalgrattasõit
VARIA™ RADARIGA ÜHILDUV (TAHAVAATERADAR) Jah
VARIA™ TULEDEGA ÜHILDUV Jah
KIIRUS- JA KADENTSIANDURI TUGI (ANDURIGA) Jah

Ujumisfunktsioonid

SAADAOLEVAD UJUMISPROFIILID Basseinis ujumine
BASSEINIS UJUMISE MEETRIKA (PIKKUSED, VAHEMAA, TEMPO, TÕMBEARV, UJUMISEFEKTIIVSUS (SWOLF), KALORID) Jah
TÕMBETUVASTUS (VABASTIIL, SELILIUJUMINE, RINNULIUJUMINE, LIBLIKUJUMINE) (AINULT BASSEINIS) Jah
PEAMINE PUHKETAIMER (ALATES 0) (AINULT BASSEINIS UJUMINE) Jah
AJA- JA VAHEMAAHOIATUSED Jah
VEEALUNE RANDMELT PULSIMÕÕTMINE Jah

Laste tegevuse jälgimise funktsioonid

RAKENDUS TOE-TO-TOE™ VÄLJAKUTSED Jah (valikuline Connect IQ Toe-to-Toe™ väljakutsed)
Jah
Jah
Jah








  • Venu? 2 Plus
  • Laadimis- / andmekaabel
  • Dokumentatsioon