Vivomove Trend
search
  • Vivomove Trend

Vivomove Trend

329,99 €
270,59 €
Vali mudel: Helekollane
Tootekood 010-02665-02
Kogus

Kuumakse al. 11.11€

SAA ÖÖPÄEVARINGSELT TÄIUSLIK ÜLEVAADE

Hübriidnutikell vívomove® Trend on klassikalise analoogkella välimuse ja stiiliga, lisaks on sellel põhilised nutifunktsioonid, näiteks teavitused nutitelefonis ja kontaktivabad Garmin Pay™-i maksed.

Tunne rõõmu täiuslikult ajatust analoogkella välimusest.                         Aku kestab kuni viis päeva. See juba on midagi!                   Peidetud puuteekraani kuvamiseks puuduta või nipsa ekraani. See on sinu väike saladus.                 Kui kell on nutitelefoniga seotud, saad sellele sõnumeid, kõnesid ja kalendri meeldetuletusi.                   Tunne oma keha paremini. Hoia silma peal stressitasemel, uneandmetel, energiatasemel ja muul1.                   Osalevate teenusepakkujate juures maksmiseks puuduta kassas oma rannet. See on lihtne ja kontaktivaba.                   

AKU KASUTUSAEG

Püsi kauem liikvel tänu akule, mis kestab nutikella režiimis kuni viis päeva ning ainult analoogkella režiimis lisaks veel kuni ühe päeva. Viieteistminutise laadimisega kestab aku nutikella režiimis kuni ühe päeva kauem. Kasuta mugavat juhtmevaba laadimist enamiku Qi-sertifikaadiga laadimisalustega (ei kuulu komplekti)2 .

                   

ELEGANTNE DISAIN SINU RANDMELE

Mitmes värvitoonis saadaval oleval kellal vívomove® Trend on roostevabast terasest raam, kuplikujuline klaas ja mugav silikoonrihm, tänu millele sobib see ideaalselt kandmiseks nii tööl kui ka nädalavahetusel – kõikjal. Ja see ühildub standardsete 20 mm kiirkinnitusrihmadega.

            

KLASSIKALISE KELLA DISAIN

Peidetud täisnumbriline ekraan kuvatakse ainult siis, kui seda vajad. Suhtle puuteekraaniga ja osutid eemalduvad sujuvalt.

               

Oled ühendatud oluliste nutikate funktsioonidega.

NUTITEAVITUSED

Seo kell Apple®-i või Android™-i nutitelefoniga ja saad kellas vastu võtta e-kirju, tekstisõnumeid ja märguandeid. Androidi telefoniga saad tekstisõnumitele ka vastata.

                      

GARMIN PAY VIIPEMAKSED

Maksa kassas kiirelt ja kasuta ühistranspordisüsteemi Garmin Pay kontaktivaba makselahendusega, mis on saadaval kindlate teenusepakkujatega.

                  

OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID

Kui su kell ja telefon on seotud, saab su reaalajas asukoha saata sõnumiga su kontaktidele käsitsi või – väljas jalutamise, jooksmise või sõidu ajal – sisseehitatud juhtumituvastuse abil automaatselt.3.

KRONOGRAAF-TAIMER JA STOPPER

Vaata, kuidas sekundid tiksuvad, kui osutid stopperi ja taimerina sünkronis liiguvad.

RAKENDUS GARMIN CONNECT™

Vaata oma tervise- ja treeninguteavet, suhtle ja võistle sõpradega, registreeru märkide teenimiseks väljakutsetele ja palju muud – seda kõike ühe tasuta ja tellimusvaba nutitelefoni rakendust,.

                

Ela kasuliku ülevaate abil hästi.

BODY BATTERY™ ENERGIATASEME JÄLGIMINE

Hoia oma keha energiatasemel kogu päeva jooksul silm peal, et teaksid, millal keha on puhanud ja tegevuseks valmis või kurnatud ja vajab puhkamiseks kosutavat und.

                          

PULSISAGEDUS RANDMELT

Kell mõõdab su pulsisagedust1 mitu korda sekundis ja hoiatab, kui see püsib puhkehetkel liiga kõrge või madalana. See aitab mõõta ka treeningu intensiivsust, isegi ujumisel.

                   

UNE JÄLGIMINE JA UNEAJA SKOOR

Meie unejälgimisfunktsiooni abil mõistad, kuidas sinu keha taastub. Pärast ärkamist näed oma uneaja skoori, samuti unefaaside jaotust, pulssoksümeetri4 ja hingamise andmeid ning üksikasjalikke ülevaateid, mis aitavad sul oma unekvaliteeti parandada1.

PULSSOKSÜMEETRIA ANDUR

Kasuta oma ühilduvas nutitelefonis pulssoksümeetria andur4 andurit, et mõõta oma vere hapnikuga küllastumist igal ajal päeva jooksul või öösel magamise ajal, et teada, kui hästi su keha hapnikku omastab.

STRESSITASEME JÄLGIMINE

Vaata, kas päev on rahulik, tasakaalustatud või stressirohke. Lõõgastumise meeldetuletused soovitavad lühikesi hingamisharjutusi, kui kell tuvastab, et oled stressis.

TÄHELEPANELIK HINGAMINE

Kui soovid lõõgastuda või keskenduda, võid alustada hingamisharjutusi ning see kell jälgib su stressitaset ja hingamist, et aidata sul paremini mõista, kuidas sa hingad.

MENSTRUAALTSÜKLI JÄLGIMINE

Kasuta rakendust Garmin Connect, et jälgida oma menstruaaltsüklit või rasedust. Salvesta sümptomeid, vaata treeningu- ja toitumisteavet ning muudki. Üksikasju saad vaadata ja salvestada ka randmelt.

VEETARBIMISE JÄLGIMINE

Jälgi igapäevast vedelikutarbimist ja pea meeles selle tähtsust. Saad vedeliku tarbimise jaoks seada ka automaatse eesmärgi, mida muudetakse vastavalt sellele, kui palju sa tegevuste ajal higistad.

HINGAMISE JÄLGIMINE

Vaata, kuidas sa hingad päeval, magades ning hingamisharjutuste ja joogategevuste ajal, et mõistaksid paremini, kuidas sa hingad.

                   

Sinu elustiiliga sobivad treeningfunktsioonid.

ÜHENDATUD GPS

Loo ühendus oma ühilduva nutitelefoni Loo ühendus oma ühilduva nutitelefoniga GPS-iga, et jälgimine oleks välitingimustes kõndide, jooksude ja rattasõitude ajal täpne.

                         
 

VORMISOLEKU VANUS.

See funktsioon, kasutab kronoloogilist vanust, aktiivseid nädalatreeninguid, puhkeoleku pulsisagedust ja kehamassi indeksit või keha rasvaprotsenti, et hinnata, kas su keha on sinu tegelikust vanusest noorem või vanem. Lisaks võid saada soovitusi oma vormisoleku vanuse vähendamiseks (keha rasvaprotsendi kasutamiseks vajad nutikaalu Index™ S2).

                     

INTENSIIVSUSMINUTID

See Intensiivsusminutid funktsioon annab sulle parema ülevaate sellest, millal ja millise tegevuse käigus sa need päeva jooksul kogusid.

EELLAADITUD SPORDIRAKENDUSED

Muuda oma treeningurutiin vaheldusrikkaks jooga, jõu- ja kardiotreeningu, basseinis ujumise ning muude tegevustega.

VORMISOLEKU JÄLGIMINE

Siis kui sina liigud, jälgib nutikell vívomove® Trend sammude arvu1, tõustud korruseid, kulutatud kaloreid, intensiivsusminuteid ja muud. Saad sünkroonida andmeid mitme Garmini nutikella vahel.

VEEKINDLUSE TASE

Selle käekella ujumiskindel, käekella võib kasutada nii ujumise, duši alla käimise kui ka spaa külastamise ajal.

VÄIKE JA ELEGANTNE DISAIN

Tänu kõigest 40 mm suurusele korpusele märkad seda oma randmel ainult seepärast, et see näeb nii hea välja.

                      

Muuda oma stiili eri kellarihmadega.

LISATEAVE

Tutvu Instagram®-is kohaga, kus meeled ja keha ühinevad.

LISATEAVE