Forerunner 955
search
  • Forerunner 955

Forerunner 955

549,99 €
494,99 €
Vali mudel: Must
Tootekood 010-02638-30
Vabandame, toode ei ole hetkel saadaval, vali teine mudel. Sisesta oma e-posti aadress ning telli toote saabumise teavitus:
Kuumakse al. 17.86€

JÄTA KONKURENDID SELJATAHA

Pingutad poodiumile jõudmiseks? Hangi see kerge nutikell oma randmele. Treeni parimal moel, anna endast parim ja jaksad konkurentidest kauem tänu aku kestvust pikendava päikesepaneelina toimivale kellaklaasile Power Glass™.

Nutikella režiimis1 kestab aku kuni 20 päeva, et saaksid täieliku ülevaate oma terviseseisundist – uneandmetest kuni treeninguinfoni.                 Kasuta päikeseenergiat ja aku kestab GPS-režiimis päikeseenergia abil kuni 49 tundi2.           Sirvi statistikat ja kaarte uue, kiirelt reageeriva puuteekraani abil.              Kasuta täisvärvides, sisseehitatud kaarte ja mitmeribalist GPS-i ning jookse mis tahes rajal enesekindlalt.                Tea treeningvalmiduse abil, millal oled tõhusaks treeninguks valmis.                 Kavanda oma strateegia võidujooksuvidina igapäevaste soovitatud treeningute, raja andmete jpm abil.                   
 

PÄIKESEPATAREI

Nutikella režiimis peab aku päikeseenergia abil vastu kuni 20 päeva1. GPS-režiimis kuni 42 tundi ja päikeseenergia abil kuni 49 tundi 2. Režiimis UltraTrac™ saad päikeseenergia abil jätkata veelgi kauem, kuni 110 tundi3.

              

PUUTEEKRAAN JA NUPUD

Klõpsa või sirvi kaarte ja statistikat tavapäraste nuppude või uue, kiirelt reageeriva puuteekraani abil.

               

LOODUD PÜHENDUNUTELE

Ajavõtt kõigest 52-grammise nutikellaga Forerunner 955, mis hoiab su sammud kerged ja sind oma kehaga ühel lainel.

              

Loodud medalite võitmiseks.

TREENINGUVALMIDUS

Kohe kui ärkad, saad oma unekvaliteedil, taastumisel, treeningukoormusel jpm põhineva valmisolekuskoori, et saaksid otsustada, kas oled sel päeval pingutuseks valmis või peaksid rahulikult võtma.

HOMMIKUNE RAPORT

Saa ärgates ülevaade oma uneajast, taastumisest ja treeningplaanidest, lisaks HRV-olek ja ilmateade. Saad esitatavat teavet kohandada vastavalt oma soovidele.

HRV-OLEK

Mõista oma üldist terviseseisundit, treeninguid ja taastumist paremini magamise ajal mõõdetud näitaja pulsisageduse kõikuvust, abil, mis põhineb meie Firstbeat Analytics™-i meeskonna välja töötatud tehnoloogial.

                                     

VÕIDUJOOKSU VIDIN

Valmistu oma järgmiseks võistluseks treeningusoovituste, igapäevaste soovitatud treeningute ning raja andmete, ilmainfo ja sooritusvõime põhjal prognoositud lõpetamisaja abil.

IGAPÄEVASED TREENINGSOOVITUSED

Vaata oma terve nädala igapäevaseid soovitatud treeninguid, mis kohanduvad pärast iga jooksu sinu sooritusvõimele ja taastumisele ning samuti sinu Garmin Connect™-i nutitelefoni rakenduse kalendris olevatele tulevastele võistlustele.

GARMIN COACH

Tasuta kohanduvad Treeningukavad sisaldavad 5 km, 10 km ja poolmaratoni programme ning juhiseid asjatundlikelt treenereilt, kes kohanduvad sinu ja sinu eesmärkidega.

RAKENDUS RUNNING POWER

Kui kasutad jooksudünaamika andurit või HRM-Pro™ pulsivööd, saad oma randmelt pidevalt mõõteandmeid selle kohta, kui palju jõudu joostes teele avaldad.

VASTUPIDAVUS REAALAJAS

Kasuta oma pingutuse jälgimiseks ja haldamiseks vastupidavuse reaalajaandmeid ning väldi ülepingutust jooksu või rattasõidu alguses.

JOOKSUDÜNAAMIKA

Kui kasutad jooksudünaamika andurit või HRM-Pro pulsivööd, mõõdab käekell Forerunner 955 olulisi jooksuandmeid, nagu rütm, sammu pikkus, kokkupuuteaeg maapinnaga ja tasakaal jne.

TREENITUSTASE

Kasutades uusi näitajaid, nagu HRV olek, sinu hiljutine treeningute ajalugu ja sooritus, saad hõlpsasti ülevaate oma üldisest pingutusest ja sellest, kas treenid tõhusalt, oled heas vormis või kurnatud.

AKUUTNE TREENINGUKOORMUS

Võrdle oma viimaste treeningute intensiivsust optimaalse vahemikuga, et parandada oma vormi ja treeningute ajalugu.

TREENINGU EFEKTIIVSUS

Vaata, kuidas sinu treeningud mõjutavad su vastupidavust, kiirust ja jõudu aeroobse ja anaeroobse TREENINGU EFEKTIIVSUS alal.

FUNKTSIOON PACEPRO™

Funktsioon PacePro aitab sul rajal tempot säilitada ja esitab jooksu ajal kallakutega arvestavaid soovitusi.

TAASTUMISAEG

Saa oma viimase treeningu ning üldise stressi, une ja igapäevaste treeninguväliste tegevuste alusel teada, kui kaua aega pead enne järgmist suurt pingutust nõudvat treeningut taastuma.

VO2 MAX

Treeni nutikamalt mõõdiku VO2 MAX abil, mis näitab, millises vormis oled. See võtab isegi arvesse kuumusest või kõrgusest tulenevaid muutusi sooritusvõimes.

               
                                    

SOORITUSE HINNANG

Vaata jooksmise ajal oma tempo, pulsisageduse ja pulsisageduse muutlikkuse analüüsi, et hinnata oma praegust reaalajas hinnata.

SÜNKROONI TREENINGUKAVAD

Vaata oma sise- ja välitreeningute plaane rakendusest Garmin Connect™ või sünkrooni need oma Forerunneri nutikella sujuvalt muudelt platvormidelt, näiteks TrainingPeaks® ja TrainerRoad.

SISSEEHITATUD SPORDIRAKENDUSED

Muuda oma treeningurutiini jalgrattasõidu, triatloni, basseinis ja avavees ujumise, staadionil jooksmise jms aktiivsusprofiiliga. Vaheta võistluste ja põhitreeningute korral spordialasid ühe nupuvajutusega.

VISUAALNE VÕISTLUSENNUSTAJA

Oma jooksuajaloo ja üldise vormisoleku põhjal saad hinnangu, milline võiks olla sinu 5 km, 10 km või isegi maratoni tempo. Lisaks toovad andmetrendid esile sinu treeningu mõju aja jooksul.

               

Pea lõpuni vastu. Tunne oma teed.

                      

MITMERIBALINE GPS

Juurdepääs mitmele ülemaailmsele satelliitnavigatsioonisüsteemile ja mitmele navigatsioonisatelliitide saadetud sagedusele, et suurendada täpsust piirkondades, kus GNSS-signaalid peegelduvad, on nõrgad või ei tule tihtipeale läbi – nii saad isegi rasketes tingimustes erakordselt täpse info selle kohta, kui kaugele ja kiiresti oled jooksnud.

                

TÄISVÄRVIDES KAARDID

Forerunner 955 täisvärvides sisseehitatud kaardid aitavad sul rajal püsida, sõltumata sellest, kas jooksed linnatänavatel või sõidad tiheda metsa radadel.

PÖÖRDEST PÖÖRDENI NAVIGEERIMINE

Järgi teekonda pöördest pöördeni juhiste abil, mis annavad eesolevast pöördest varakult teada.

RINGREISI TEEKOND

Trendline™-i populaarsete marsruutide abil on parimaid kohalikke radu lihtne leida. Sisesta lihtsalt soovitud vahemaa ja Forerunner 955 soovitab radu, mis viivad sind alguspunkti tagasi.

EESPOOL

Saa rajale jäävatest huvipunktidest ülevaade ühe pilguga. Vaata lisaks jõudlusmõõdikuid, vaheaegu ja vahemaad/tõusu – pluss kokkuvõtet peamistest eesolevatest rajapunktidest.

CLIMBPRO FUNKTSIOON

Kasuta ClimbPro tõusumõõdikut allalaetud marsruutidel ning näed reaalajas teavet praeguste ja järgmiste tõusude kohta, sh kallete, vahemaa ja tõusude teavet.

OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID

Kui sa ei tunne end turvaliselt või tuvastas sinu kell juhtumi, saadavad abiteenuse ja juhtumituvastuse funktsioon4 sinu asukoha hädaabikontaktidele. Juhtumituvastus on vaikimisi lubatud ainult valitud tegevusprofiilide puhul.

RAJAD

Loo või otsi olemasolevaid radasid rakenduses Garmin Connect ning jooksuteed ei saa iial otsa. Või kavanda neid muudel platvormidel, nagu Strava ja Komoot, ja salvesta need siis automaatselt oma Forerunneri seadmesse.

                    

Ole ühenduses oma kehaga.

                                 

PULSISAGEDUS RANDMELT

Kell mõõdab pidevalt su pulsisagedust5 meie uusima põlvkonna pulsianduriga ja annab märku, kui pulsisagedus püsib puhkeajal liiga kõrge või madalana. See aitab mõõta ka treeningu intensiivsust, isegi ujumisel.

BODY BATTERY™ ENERGIATASEME JÄLGIMINE

Jälgi oma keha energiataset ning saad teada, millal on parim aeg tegutsemiseks ja millal puhkamiseks5.

UNEAJA SKOOR JA PÕHJALIK UNEJÄLGIMINE

Saa hinnang oma unekvaliteedile ja teavet, kuidas paremini magada. Jälgi ka unefaase ning pulsisagedust, stressitaset, pulssoksümeetriat6 ja hingamist.

PULSSOKSÜMEETRIA ANDUR

See randmeandur Pulse Ox6 mõõdab une parema jälgimise ja kõrgusega kohanemise eesmärgil vere hapnikuküllastust.

MENSTRUAALTSÜKLI JÄLGIMINE

Jälgi oma menstruaaltsüklit või rasedust rakendusega Garmin Connect. Logi sümptomeid, vaata treeningu- ja toitumisteavet ning muudki. Üksikasju saad vaadata ja logida ka randmelt.

FUNKTSIOON HEALTH SNAPSHOT™

Salvesta kaheminutiline sessioon, et salvestada põhilisi statistilisi näitajaid, sealhulgas pulsisagedus5, pulsisageduse vaheldumine, pulssoksümeetria6, hingamine ja stress. Seejärel loo seadme ühilduva nutitelefoniga Garmin Connect™ rakenduses nendest andmetest aruanne ja jaga seda.

              

Püsi rekordeid purustades ühenduses.

                          

MUUSIKA OTSE RANDMEL

Laadi alla kuni 500 muusikapala oma Spotify®, Deezeri või Amazon Musicu kontolt (vajalik võib olla tellimus).

GARMIN PAY™ VIIPEMAKSED

Liigu ostusabas nobedalt edasi, kasutades selleks Garmin Pay viipemakse lahendust, mis töötab7 kindlate teenusepakkujatega.

NUTITEAVITUSED

Seo kell ühilduva nutitelefoniga ning vaata oma e-kirju, sõnumeid ja teavitusi Apple® või Android™ nutitelefon. Samuti on võimalik tekstisõnumitele vastata, kui sul on olemas Android telefon.

NUTITRENAŽÖÖRI JUHTIMINE

Juhi oma Tacx® nutikat treeninguvahendit ANT+® tehnoloogia abil rajasimulatsiooni, takistuse automaatse muutmise ja treeningusoovituste saamiseks, kui haldad radasid või treeninguid kella abil.

RAKENDUSSE GARMIN CONNECT

Vaata oma tervise- ja treeninguteavet, suhtle ja võistle sõpradega, registreeru märkide teenimiseks väljakutsetele ja palju muud – seda kõike ühe tasuta ja tellimusvaba rakenduse abil.

CONNECT IQ™ POOD

Lisa kellakuvasid, andmevälju ja rakendusi oma ühendatud kella rakenduse Connect IQ Store abil, mille laadisid alla enda ühilduvasse nutitelefoni.

               

Vaata oma statistikat ja jälgi eesmärke rakenduses Garmin Connect™.

Jookse koos parimatega. Jälgi meid Instagram®-i kanalil @GarminRunning.









Üldine

OBJEKTIIVI MATERJAL Corning® Gorilla® Glass DX
RAAMI MATERJAL Kiududega tugevdatud polümeer
SOBIB KELLARIHMAGA QUICKFIT™ Jah (22 mm ühilduv)
RIHMA MATERJAL Silikoon
FÜÜSILISED MÕÕTMED 46,5 x 46,5 x 14,4 (mm) Sobib 130–220 mm ümbermõõduga randmetele
PUUTEEKRAAN Jah
VÄRVIEKRAAN Jah
EKRAANI SUURUS 1,3? (33 mm) diameeter
EKRAANI ERALDUSVÕIME 260 x 260 pikslit
EKRAANI TÜÜP Päikesevalguses nähtav, peegeldav pikselmälu (MIP)
KAAL 53 g
AKU KASUTUSAEG SOLAR MUDEL Nutikellarežiim: kuni 15 päeva / päikeseenergiaga laadides kuni 20 päeva
Ainult GPS-režiim ilma muusikata: kuni 42 tundi / päikeseenergiaga 49 tundi**
Kõikide süsteemide GNSS-režiim koos mitme sagedusriba ja muusikaga: kuni 8,5 tundi
Kõikide süsteemide GNSS-režiim koos mitme sagedusriba ja ilma muusikata: kuni 20 tundi / päikeseenergiaga 22 tundi**
Ainult GPS-režiim ilma muusikata: kuni 42 tundi / päikeseenergiaga 49 tundi**
Ultratrac režiim: kuni 80 tundi / päikeseenergiaga 110 tundi**
*Päikeseenergia abil laadimine, eeldades, et kella kantakse kogu päeva jooksul ning kolme tunni jooksul välitingimustes 50 000 luksi juures
** Päikeseenergiaga laadimine, kandes kella 50 000-luksistes valgustingimustes
AKU KASUTUSAEG Nutikellarežiim: kuni 15 päeva
Ainult GPS-režiim ilma muusikata: kuni 42 tundi
Kõikide süsteemide GNSS-režiim koos mitme sagedusriba ja muusikaga: kuni 8,5 tundi
Kõikide süsteemide GNSS-režiim koos mitme sagedusriba ja ilma muusikata: kuni 20 tundi
Ainult GPS-režiim ilma muusikata: kuni 42 tundi
Ultratrac režiim: kuni 80 tundi
VEEKINDLUS 5 ATM
MÄLU/AJALUGU Bluetooth®, ANT+®

Kellafunktsioonid

KELLAAEG/KUUPÄEV Jah
GPS-KELLAAJA SÜNKR. Jah
AUTOMAATNE SUVEAJALE LÜLITUMINE Jah
ÄRATUSKELL Jah
TAIMER Jah
STOPPER Jah
PÄIKESETÕUSU/-LOOJANGU KELLAAJAD Jah

Tervise jälgimine

RANDMELT MÕÕDETAV PULSS (PIDEV, IGA SEKUND) Jah
PÄEVANE PUHKEAJA PULSISAGEDUS Jah
EBANORMAALSE PULSISAGEDUSE HOIATUSED Jah (kõrge ja madal)
HINDAMISSAGEDUS (24 X 7) Jah
PULSSOKSÜMEETRIA VERE HAPNIKUTASEME JÄLGIMISEKS Jah (kohapealne kontroll ja valikuline kogu päeva aklimatiseerumine ja unes)
VORMISOLEKU VANUS Jah
BODY BATTERY™ ENERGIAMONITOR Jah
STRESSITASEME JÄLGIMINE KOGU PÄEVA JOOKSUL Jah
PUHKEAJA MEELDETULETUSED Jah
PUHKEAJA HINGAMISTAIMER Jah
UNEREŽIIM Jah (edasijõudnutele)
UNESEIRE (UNEAJA SKOOR JA SOOVITUSED) Jah
VEDELIKU TARBIMINE Jah (teenuses Garmin Connect™ ja valikulises Connect IQ™ vidinas)
NAISTE TERVISE JÄLGIMINE Jah (teenuses Garmin Connect™ ja valikulises Connect IQ™ vidinas)
HEALTH SNAPSHOT Jah

Andurid

GPS Jah
GLONASS Jah
GALILEO Jah
MITMESAGEDUSLIK POSITSIONEERIMINE Jah
GARMIN ELEVATE™ RANDMELT PULSIMÕÕTJA Jah
BAROMEETRILINE ALTIMEETER Jah
KOMPASS Jah
GÜROSKOOP Jah
KIIRENDUSANDUR Jah
TERMOMEETER Jah
PULSSOKSÜMEETRIAMONITOR VERE HAPNIKUTASEME JÄLGIMISEKS Jah

Igapäevased nutifunktsioonid

ÜHENDUVUS Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ™ (ALLALAADITAVAD SIHVERPLAADID, ANDMEVÄLJAD, VIDINAD JA RAKENDUSED) Jah
SEADMES OLEV CONNECT IQ™ POOD Jah
NUTITEAVITUSED Jah
TEKSTVASTUS/KÕNEST TEKSTIGA KEELDUMINE (AINULT ANDROID™) Jah
KALENDER Jah
ILM Jah
SEADETE REAALAJAS SÜNKROONIMINE MOBIILIRAKENDUSEGA GARMIN CONNECT™ Jah
ENERGIASÄÄSTUREŽIIM – KOHANDATAVA VÄHESE ENERGIATARBEGA KELL Jah
JUHIB NUTITELEFONI MUUSIKAT Jah
ESITAB JA HALDAB KELLAS MUUSIKAT Jah
MUUSIKAMÄLU Kuni 2000 laulu
LEIA MINU TELEFON Jah
LEIA MINU KELL Jah
VIRB® KAAMERA KAUGJUHTIMISPULT Jah
NUTITELEFONIGA ÜHILDUV iPhone®, Android™
SAAB SIDUDA RAKENDUSEGA GARMIN GOLF Jah
ÜHILDUB MOBIILIRAKENDUSEGA GARMIN CONNECT™ Jah
GARMIN PAY™ Jah

Ohutus- ja jälgimisfunktsioonid

LIVETRACK Jah
PEALTVAATAJA SÕNUMSIDE Jah (ühilduva nutitelefoniga)
GROUP LIVETRACK Jah
REAALAJAS SÜNDMUSE JAGAMINE Vaid Android™
JUHTUMITUVASTUS VALITUD TEGEVUSTE AJAL Jah
ABI Jah

Taktikalised funktsioonid

KAHES VORMINGUS KOORDINAADID Jah

Tegevuse jälgimise funktsioonid

SAMMULUGER Jah
LIIKUMISRIBA (KUVATAKSE SEADMES PÄRAST TEATUD JÕUDEOLEKUAEGA; RIBA LÄHTESTAMISEKS JALUTA MÕNI MINUT) Jah
AUTOMAATNE EESMÄRK (ÕPIB TUNDMA SINU AKTIIVSUSTASET JA MÄÄRAB PÄEVASAMMUDE EESMÄRGI) Jah
PÕLETATUD KALORID Jah
LÄBITUD KORRUSED Jah
LÄBITUD VAHEMAA Jah
INTENSIIVSUSMINUTID Jah
TRUEUP™ Jah
MOVE IQ™ Jah
GARMIN CONNECT ™ UITDAGINGEN-APP Jah (valikuline Connect IQ rakendus)

Vormisoleku seadmed/jõusaal

SAADAOLEVAD SPORDISAALI TEGEVUSPROFIILID Jõu-, HIIT, kardio- ja elliptiline treening, stepper, treppidest kõndimine, siseruumides ronimine, kaljurahnudel ronimine, siseaerutamine, Pilatese treening, jooga
KARDIOTREENINGUD Jah
JÕUTREENINGUD Jah
HIIT TREENINGUD Jah
YOGA TREENINGUD Jah
PILATESE TREENINGUD Jah
EKRAANIL KUVATAVAD TREENINGUANIMATSIOONID Jah
EKRAANIL KUVATAVAD TREENINGLIHASTE KAARDID Jah
AUTOMAATNE KORDUSTE LUGEMINE Jah

Treeningu-, kavandamis-ja analüüsifunktsioonid

PULSISAGEDUSE TSOONID Jah
PULSISAGEDUSE MÄRGUANDED Jah
PULSISAGEDUSEPÕHISED PÕLETATUD KALORID Jah
% MAX PULSISAGEDUSEST Jah
PULSIRESERVI % Jah
TAASTUMISAEG Jah
AUTOMAATNE MAX PULSISAGEDUS Jah
HOMMIKUNE RAPORT Jah
VÕISTLUSE ÜLEVAADE/VIDIN Jah
HRV OLEK Jah
TREENINGUVALMIDUS Jah
PULSISAGEDUSE EDASTUS (ANT+™ ABIL PULSISAGEDUSE ANDMETE EDASTAMINE SEOTUD SEADMETELE) Jah
HINGAMISSAGEDUS (TREENINGU AJAL) Jah (ühilduva tarvikuga)
GPS-I PÕHINE KIIRUS JA VAHEMAA Jah
KOHANDATAV(AD) EKRAAN(ID) Jah
KOHANDATAVAD AKTIIVSUSPROFIILID Jah
AUTO PAUSE® Jah
INTERVALLTREENING Jah
TÄIUSTATUD INTERVALL (SH AVATUD KORDUSED, INTERVALLIDE ANDMELEHT, PUHKEAJA EKRAAN JA AUTOMAATTUVASTUS) Jah
TÄIUSTATUD TREENINGUD Jah
ALLALAADITAVAD TREENINGUKAVAD Jah
AUTO LAP® Jah
MANUAALNE RINGIANDMETE SALVESTAMINE Jah
PUHKEAJATAIMERID Jah
KONFIGUREERITAVAD RINGIMÄRGUANDED Jah
KUUMUSE JA KÕRGUSEGA KOHANEMINE Jah
VO2 MAX Jah
MAKSIMAALNE HAPNIKUTARBIMINE (RAJAL JOOKSMINE) Jah
REAALAJAS VASTUPIDAVUS Jah
TREENITUSTASE täiustatud
TREENINGKOORMUS Jah
TREENINGKOORMUSE FOOKUS Jah
TREENINGUEFEKT (AEROOBNE) Jah
TREENINGUEFEKT (ANAEROOBNE) Jah
PEAMINE KASUTEGUR (TREENINGU EFEKTIIVSUSE MÄRGIS) Jah
TÄIUSTATUD TAASTUMISAEG Jah
IGAPÄEVASED TREENINGSOOVITUSED Jah (7 päeva)
KOHANDATAVAD HOIATUSED Jah
HELIJUHISED Jah
LÕPUAEG Jah
VIRTUAALPARTNER Jah
LÄBI TEGEVUS UUESTI Jah
AUTOMAATSED MITME SPORDIALA TEGEVUSED Jah
MITU SPORDIALA Jah
MARSRUUDIJUHISED Jah
GARMINI REAALAJAS SEGMENDID Jah
STRAVA REAALAJAS SEGMENDID Jah
RINGTEEKONNA LOOJA (JOOKS/JALGRATTASÕIT) Jah
RAKENDUSE TRENDLINE™ POPULAARSUSPÕHISED MARSRUUDID Jah
PUUTE JA/VÕI NUPUGA LUKK Jah
KIIRKLAHVID Jah
AUTOMAATNE SIRVIMINE Jah
AKTIIVSUSAJALUGU KELLAKUVAL Jah
PHYSIO TRUEUP Jah

 Jooksmise funktsioonid

SAADAOLEVAD JOOKSUPROFIILID Jooksmine, rajajooks, trenažööril jooksmine, sise- ja välitingimustes jooksmine, virtuaalne jooksmine, ultrajooks
GPS-PÕHINE VAHEMAA, AEG JA TEMPO Jah
JOOKSUDÜNAAMIKA Jah (ühilduva tarvikuga)
VERTIKAALNE VÕNKUMINE JA VERTIKAALSUHE Jah (ühilduva tarvikuga)
KOKKUPUUTEAEG MAAGA JA TASAKAAL Jah (ühilduva tarvikuga)
SAMMUPIKKUS (REAALAJAS) Jah (ühilduva tarvikuga)
RÜTM (NÄITAB REAALAJAS SAMMUDE ARVU MINUTIS) Jah
JOOKSU VÕIMSUS Jah (ühilduva tarvikuga)
SOORITUSE HINNANG Jah
LAKTAADILÄVI Jah (ühilduva tarvikuga)
PACEPRO™ TEMPOSTRATEEGIAD Jah
JOOKSUTREENINGUD Jah
JOOKSU ENNUSTAJA Jah
RAJA- JA ILMASTIKUPÕHINE VÕISTLUSE ENNUSTAJA Jah
JOOKSUANDURI TOEGA Jah

Golfifunktsioonid

EELLAADITUD 42 000 ÜLEMAAILMSE RAJAGA Jah
KAUGUS GRIINI ETTE-, KESKOSSA JA TAHA Jah
KAUGUS LAYUP’IDE JA DOGLEG’IDENI Jah
MÕÕDAB LÖÖGIKAUGUSE (ARVUTAB LÖÖKIDE TÄPSE KAUGUSE MIS TAHES RAJA PUNKTIST) Automaatne
DIGITAALNE PUNKTITABEL Jah
STATISTIKA JÄLGIMINE (LÖÖGID, PUTTE RINGI KOHTA, GRIINID JA FAIRWAY’DE LÖÖGID) Jah
GARMIN AUTOSHOT™ Jah
COURSEVIEW AUTOMAATUUENDUSED Jah
ROHELINE KUVA KOOS MÄRGISTUSMÄRGI KÄSITSI PAIGUTAMISEGA Jah
OHUD JA RAJATAKISTUSED Jah
PINPOINTER Jah
HÄNDIKÄPI PUNKTIARVESTUS Jah
SEADMEGA TRUSWING™ ÜHILDUV Jah
VOORUTAIMER/ODOMEETER Jah
TURNIIRI REEGLISTIK Jah

Õuetegevuste funktsioonid

SAADAVAOLEVAD ÕUETEGEVUSTE PROFIILID Matkamine, ronimine, suusatamine, lumelauasõit, murdmaasuusatamine, klassikaline suusatamine, uisusammuga suustamine, püstiasendis aerusurf, aerutamine, kajakisõit, räätsamatkamine, kaardistamine, navigeerimine, tennis, pickleball, padel, jälitamine, projitseeritud vahepunktid
PUNKTIDEVAHELINE NAVIGEERIMINE Jah
JÄLJERADA REAALAJAS Jah
TAGASI ALGUSESSE Jah
TRACBACK® Jah
REŽIIM ULTRATRAC Jah
REŽIIM AROUND ME Jah
EESPOOL Jah
KÕRGUSPROFIIL Jah
VAHEMAA SIHTKOHANI Jah
BAROMEETRILINE SUUNATÄHIS KOOS TORMIHOIATUSEGA Jah
CLIMBPRO™ TÕUSUPLANEERIJA Jah
MAASTIKUJOOKSUL KÕRGUSTE MUUDATUSTE AUTOMAATNE TUVASTAMINE Jah
VERTIKAALKIIRUS Jah
KOGU TÕUS/LASKUMINE Jah
TULEVANE KÕRGUSPUNKT Jah
EELLAADITUD TOPOGRAAFILISED KAARDID Jah
EELLAADITUD TEEDE JA RADADE KAARDID Jah
ALLALAADITAVA KARTOGRAAFIA TUGI Jah
GPS-KOORDINAADID Jah
SIGHT 'N GO Jah
PINDALA ARVUTAMINE Jah (rakendusega Connect IQ™)
JAHI-/KALAPÜÜGIKALENDER Jah (rakendusega Connect IQ™)
PROJEKTEERITUD VAHEPUNKT Jah
PÄIKESE- JA KUUTEAVE Jah
RAKENDUSE XERO™ ASUKOHAD Jah

Rattasõidu funktsioonid

ETTEVÕTTE GARMIN JALGRATTAKAART (MARSRUUDITAV JALGRATTASPETSIIFILINE TÄNAVAKAART) Jah
SAADAOLEVAD JALGRATTASÕIDUPROFIILID Jalgrattasõit, maanteerattasõit, mägijalgrattasõit, maastikusõit, igapäevased töösõidud jalgrattaga, jalgrattamatkad, e-rattasõit, e-mägirattasõit, siserattasõit, rattakross
MÄRGUANDED (EESMÄRKIDE, NAGU AJA, VAHEMAA, PULSISAGEDUSE VÕI KALORITE EESMÄRKIDEL KÕLAB ALARM) Jah
RAJAD Jah
MTB SÜDIKUS JA VOOG Jah
RATTASÕIDURINGI ANDMED JA MAKSIMAALNE ENERGIAVÄLJUND RINGI AJAL (ENERGIAANDURIGA) Jah
LÄBI TEGEVUS UUESTI Jah
FTP (FUNKTSIONAALNE ENERGIALÄVEND) Jah (ühilduva tarvikuga)
ÜHILDUB SEADMEGA VECTOR™ (ENERGIAMÕÕDIK) Jah
ENERGIAMÕÕDIKU TUGI Jah
TÄIUSTATUD RATTASÕIDU DÜNAAMIKA Jah
EKRAANIGA VARIA VISION™ ÜHILDUV (PEAEKRAAN) Jah
VARIA™ RADARIGA ÜHILDUV (TAHAVAATERADAR) Jah
VARIA™ TULEDEGA ÜHILDUV Jah
KIIRUS- JA KADENTSIANDURI TUGI (ANDURIGA) Jah

Ujumisfunktsioonid

SAADAOLEVAD UJUMISPROFIILID Basseinis ujumine, avaveeujumine, ujumine/jooksmine
AVAVEES UJUMISE MEETRIKA (VAHEMAA, TEMPO, TÕMBEARV/-SAGEDUS, TÕMBEVAHEMAA, UJUMISEFEKTIIVSUS (SWOLF), KALORID) Jah
BASSEINIS UJUMISE MEETRIKA (PIKKUSED, VAHEMAA, TEMPO, TÕMBEARV, UJUMISEFEKTIIVSUS (SWOLF), KALORID) Jah
TÕMBETUVASTUS (VABASTIIL, SELILIUJUMINE, RINNULIUJUMINE, LIBLIKUJUMINE) (AINULT BASSEINIS) Jah
HARJUTUSE LOGIMINE (AINULT UJUMISBASSEINIS) Jah
PEAMINE PUHKETAIMER (ALATES 0) (AINULT BASSEINIS UJUMINE) Jah
KORDUS PUHKETAIMERI KASUTAMISEL Jah
AUTOMAATNE PUHKEREŽIIM (AINULT BASSEINIS UJUMINE) Jah
AJA- JA VAHEMAAHOIATUSED Jah
TEMPOMÄRGUANDED (AINULT BASSEINIS UJUMINE) Jah
STARDILOENDUSE ALGUS Jah
UJUMISTREENINGUD BASSEINIS Jah
KRIITILINE UJUMISKIIRUS Jah
VEEALUNE RANDMELT PULSIMÕÕTMINE Jah
PULSISAGEDUS VÄLISEST HRM-IST (REAALAJAS PUHKEAJAL, INTERVALLI- JA SEANSISTATISTIKA PUHKEAJAL NING AUTOMAATNE PULSISAGEDUSE ALLALAADIMINE PÄRAST UJUMIST) Jah (koos HRM-Swim™ või HRM-Pro™-ga)

Laste tegevuse jälgimise funktsioonid

RAKENDUS TOE-TO-TOE™ VÄLJAKUTSED Jah (valikuline Connect IQ Toe-to-Toe™ väljakutsed)

Ühenduvus

NUTITREENERI JUHTIMINE Jah





  • Forerunner? 955 spordikell
  • Laadimine/andmekaabel
  • Dokumentatsioon

HRM-Dual

69,99 € −15% 59,49 €
  • −15%

Rally Sari

1 199,99 € −20% 959,99 €
  • −20%