Fenix 8 - 47mm
search
  • Fenix 8 - 47mm

Fenix 8 - 47mm

1 099,99 €
1 055,99 €
Vali mudel: AMOLED, Safiir, oranž
Tootekood 010-02904-11
Vabandame, toode ei ole hetkel saadaval, vali teine mudel. Sisesta oma e-posti aadress ning telli toote saabumise teavitus:
Kuumakse al. 34.54€

 

ÜLETA PIIRE

See mitme spordiala jaoks sobiv tipptasemel GPS-nutikell on loodud tõsistele sportlastele ja seiklejatele, kes soovivad ületada oma piire. Sellel on täiustatud treeningufunktsioonid, sobivus sukeldumiseks, sisekõlar ja -mikrofon häälefunktsioonidele, sisseehitatud LED-taskulamp jne.

ERE JA SELGE AMOLED-EKRAAN

NUTIKELLA REŽIIMIS PEAB AKU VASTU KUNI 16 PÄEVA

KÕLAR JA MIKROFON HÄÄLSÕNUMITE JA -JUHTIMISE JAOKS1

SISSEEHITATUD ERE LED-TASKULAMP

SPORDIALAGA SEOTUD TUGEVUSTREENINGUD

ÖÖPÄEVARINGSED TERVISE- JA HEAOLUFUNKTSIOONID

5262.jpg 5263.jpg 5264.jpg
DISAINILT VASTUPIDAV SISSEEHITATUD KÕLAR JA MIKROFON SISSEEHITATUD LED-TASKULAMP
Sellel vastupidavaks loodud ja sukeldumiseks sobival tipptasemel disainiga kellal on lekkekindlad nupud, anduri metallist kaitsekate ja ere 1,4″ AMOLED-ekraan koos kriimustuskindla läätse ja titaanvõru valikutega. Selle termo-, põrutus- ja veekindlust on katsetatud USA militaarstandardite järgi. Pärast nutitelefoniga sidumist saad kõnesid algatada ja vastu võtta käekella abi. Lisaks saad käekella funktsioone juhtida võrguväliste häälkäsklustega või kasutada nutitelefoni häälassistenti tekstisõnumitele vastamiseks jne. Muudetava valgustugevuse ja punase ohutusvalgusega tõeline integreeritud taskulamp annab pimedas parema ülevaate olukorrast ja mugava valguse siis, kui seda vajad. Vilkumisrežiim ühildub isegi sinu jooksurütmiga.
5265.jpg 5266.jpg 5267.jpg
TÄIUSTATUD JÕUTREENING JÕUD PEITUB TEADMISTES TÄIUSTATUD KAARDINAVIGATSIOON
Suurenda oma keha võimekust kõikidele sportlastele mõeldud sihipäraste tugevustreeningu kavade ja spordialaga seotud treeningutega. Alusta igat päeva kohandatava hommikuse aruandega, mis pakub tervise- ja heaoluandmete kokkuvõtet. Kasuta treeninguvalmiduse funktsiooni, mille abil jälgitakse paljusid tervisenäitajaid, et saaksid ülimalt tõhusalt treenida ja taastuda2 ning läbipõlemist vältida. Dünaamiline ringmarsruutide loomine võimaldab sisestada soovitud vahemaa ja kasutada pakutud marsruute, mis sind õigel ajal tagasi juhatavad. Võid vaadata ka maastikukontuure TopoActive’i kaartidel3 ning pääseda juurde golfiväljakute ja suusakuurortide eellaaditud kaartidele kõikjal maailmas.

 

5268.svg 5119.svg 736.svg
VASTUPIDAVUSSKOOR VISUAALNE VÕISTLUSENNUSTAJA PACEPRO™ TEHNOLOOGIA
Saad maksimaalse hapnikutarbimise, treeningkoormuse ja muude tegurite abil hinnata oma võimet taluda pikaajalisi pingutusi. Hangi hinnang, milline võiks olla sinu sobiv tempo 5 km, 10 km ja poolmaratoni korral. Planeeri võistluspäeva strateegia GPS-i põhiste tempojuhistega valitud raja või vahemaa jaoks.
1069.svg 4517.svg 4518.svg
CLIMBPRO FUNKTSIOON KALLAKULE VASTAVALT KOHANDATUD TEMPO TREENINGVALMIDUS
Vaata reaalajas teavet oma praeguste ja järgmiste tõusude kohta allalaaditud radadel. Hangi samasuguse jõupingutuse puhul vastav jooksutempo nii tasasel maal jooksmise kui ka tõusude puhul. Kohe kui ärkad, saad oma unekvaliteedil2, taastumisel, treeningkoormusel jpm põhineva valmisolekuskoori, et saaksid otsustada, kas oled sel päeval pingutuseks valmis või peaksid rahulikult võtma.
3969.svg 1368.svg 3978.svg
Treenitustase SOORITUSE MÕÕTEANDMED MULTISPORDI AUTOMAATNE ÜLEMINEK
Hangi ülevaade ja saad teada, kas treenid tõhusalt, oled heas vormis või kurnatud. Mõõda oma sooritust täiustatud treeningumõõdikute abil, nagu maksimaalne hapnikutarbimine, treeningkoormus jne. Funktsioon tuvastab mitme spordiala puhul spordiala vahetamise ujumise, rattasõidu ja jooksmise vahel – sina saad keskenduda võistlusele ning käekell salvestab vahepunktid.
5269.svg 5049.svg 3962.svg
MÄESKOOR IGAPÄEVASEID TREENINGSOOVITUSED Taastumisajanõustaja
Mõõda on võimekust joosta ülesmäge ja hinda oma edenemist aja jooksul maksimaalse hapnikutarbimise ning treeningajaloo põhjal. Vaata kogu nädala igapäevaseid soovituslikke treeninguid, mida kohandatatakse pärast igat jooksu või sõitu. Tea, kui kaua pead taastuma enne järgmist pingelist treeningut.
5270.svg 3968.svg 2521.svg
VÕIDUJOOKSUVIDIN RANDMEPÕHINE JOOKSUDÜNAAMIKA GARMIN COACH
Valmistu järgmiseks võistluseks treeningusoovituste, personaalsete igapäevaste treeningusoovituste jms abil. Vaata olulisi jooksunäitajaid, nagu rütm, sammupikkus, kokkupuuteaeg maaga jne. Valmistu järgmiseks võistluseks, treeni verstapostiks või lihtsalt paranda vormisolekut Garmin Coachi kohanduvate või eelkoostatud treeningukavadega.
4521.svg 3109.svg 4501.svg
JÄLGI OMA TEGEVUSI VABAAJASUKELDUMINE HIIT-TREENINGUD
Kasuta eellaaditud aktiivsusprofiile, et hankida erinevate sportlike tegevuste andmeid ja ülevaateid. Jälgi ka meeskondlikke spordialasid, näiteks Euroopa jalgpalli, Ameerika jalgpalli, reketisporti ja palju muud. 40-meetrine sukeldumissügavus ja lekkekindlad metallnupud on abiks uute sügavuste saavutamisel akvalangiga ning vabasukeldumisel. Jälgi järgmist: HIIT trennid, sealhulgas AMRAP, EMOM, Tabata või kohandatud trennid.
4.svg 5271.svg 5272.svg
ANIMEERITUD TREENINGUD SUUSATAMINE JA LUMELAUASÕIT XC Ski Power
Jälgi kellaekraanil animeeritud kardio-, jooga- ja Pilatese treeninguid. Hangi tõusu- ja laskumisandmed koos muude mõõteandmetega, näiteks järgmisega: rütm, sammu pikkus ja kallak. Mõõda treeningkoormust, kui seade on seotud HRM-Pro™ Plus pulsivööga (eraldi müügil).
2243.svg 4526.svg 4527.svg
SURF ACTIVITY MTB DÜNAAMIKA OUTDOOR MAPS+
Salvesta püütud lained, saavutatud maksimumkiirus, läbitud vahemaa ja palju muud. Kasuta tehnoloogiat Surfline Sessions™ kaamera Surfline® ette jäävatest püütud lainetest video salvestamiseks. Jälgi iga sõidu andmeid mõõdikutega Grit® ja Flow™. Telli rakendus Outdoor Maps+ ja saad kvaliteetse kaardisisu, sh satelliitkujutised ja täiustatud topograafilised kaardid, mis laaditakse automaatselt sinu kella.
1290.svg 1131.svg 5273.svg
SATIQ™ TEHNOLOOGIA ABC ANDURID MITME KONTINENDI TOPO KAARDID
Hangi mitmeribalise GPS-i abil ülim positsioneerimistäpsus, optimeerides samal ajal aku kestvust. Navigeeri järgmine rada kõrgusmõõturi, baromeetri ja elektroonilise kolmeteljelise kompassi abil. Kogu maailma TopoActive-kaartide allalaadimine Wi-Fi®-ühenduse kaudu. Kaartide lihtne laadimine ja uuendamine arvutit kasutamata.
5273.svg 3981.svg 3967.svg
NEXTFORK™ KAARDIJUHISED ETTEVAATE FUNKTSIOON SUUNAJUHISTEGA RAJAD
Navigeeri vaid kiire pilguheidu abil ning näed vahemaad järgmise ristmikuni ja raja nime. Hangi piisab vaid pilgust, et näha valitud HP kontrollpunkte (näiteks puhkealadest). Loo uus rada või leia olemasolev nutiseadmerakenduses Garmin Connect™ või sünkrooni oma lemmikust kolmanda osapoole platvormiga ja hangi suunajuhiseid.
4528.svg 4529.svg 4531.svg
SKIVIEW™ KAARDID GOLFIRADADE KAARDID HOMMIKUNE RAPORT
Vaata radade nimetusi ja raskusastmeid rohkem kui 2000 eellaaditud suusakuurordi kohta kogu maailmas. Hangi eellaaditud täisvärvides CourseView’ kaartidele rohkem kui 43000 golfiväljaku kohta üle maailma. Hangi kohandatud ülevaade oma unest, treeningplaanidest, pulsisageduse olekust, ilmateatest jne kohe pärast ärkamist.
4499.svg 3968.svg 2446.svg
HRV-OLEK PULSISAGEDUS RANDMELT Pulssoksümeetria andur
Saa une ajal oma üleüldisest tervisest, taastumisest ja trennijõudlusest pulsisageduse vaheldumise abil. Kell mõõdab pidevalt su mõõtmine2 et saaksid teada, kui palju tegevuste sooritamise ajal vaeva näed.. Jälgi oma vere hapnikutaset ärkveloleku või magamise ajal ning vaata, kuidas sa kõrgusega harjud4.
5274.svg 4688.svg 4532.svg
Unetreener UINAKU TUVASTAMINE AJAVÖÖNDI NÕUSTAJA
Hangi uneskoor ja isikupärastatud treeninguabi, et teada, palju und sa vajad. Jälgi unefaaside jaotust ja hangi näpunäiteid unekvaliteedi parandamiseks2. Automaatne uinakute jälgimine või logi, mille alusel saab hinnata nende kasulikkust ning kontrollida nende soovituslikku aega ja kestust. Aitab vähendada lennuväsimuse mõjusid andes valguse käes viibimise, unegraafiku ja treeningute juhiseid.
1370.svg 1402.svg 3972.svg
BODY BATTERY™ ENERGIATASEME JÄLGIMINE STRESSITASEME JÄLGIMINE FUNKTSIOON HEALTH SNAPSHOT™
Optimeeri oma keha energiataset, et leida parimad ajad tegutsemiseks ja puhkamiseks2. Uuri välja, kas päev on rahulik, tasakaalustatud või stressirohke. Logi kaheminutiline seanss, et salvestada põhilisi tervisenäitajaid, seejärel koosta aruanne ja jaga seda oma arstiga.
4691.svg 4356.svg 5219.svg
HINGAMISE JÄLGIMINE VEETARBIMISE JÄLGIMINE KÕRGUSE JA KUUMUSEGA KOHANEMINE
Jälgi oma hingamist ööpäevaringselt. Märgi oma päevane vedelikutarbimine endale meeldetuletuseks üles, et tarbiksid seda piisavalt. Vaata, kuidas pead vastu praegusele kõrgusele või kuumusele vastavalt oma tervisenäitajatele.
1314.svg 5275.svg 1142.svg
GARMIN CONNECT GARMIN MESSENGER NUTITEAVITUSED
Vaata oma tervise ja vormi teavet, suhtle sõpradega ja palju muud. Kasuta suhtluseks kahesuunalist tekstsõnumsidet5 su randmel. Seo nutikell iPhone®-i või Android™-i nutitelefoniga ja saad kellas e-kirju, tekstisõnumeid ja märguandeid vastu võtta.
2.svg 1314.svg 821.svg
MUUSIKA GARMIN PAY™ Garmin Share
Laadi alla muusikapalasid ja esitusloendeid oma kontolt Spotify®, Deezer või Amazon Music (vajalik võib olla tellimus). Kasuta oma juhtmevabu kõrvaklappe, et ilma telefoni abita muusikat kuulata. Liigu hõlpsasti läbi maksejärjekordade ja ühistranspordisüsteemide kindlaks määratud teenusepakkujate kaudu. Kasuta seda funktsiooni salvestatud asukohtade, radade ja treeningute muretuks jagamiseks sõprade ühilduvate Garmini seadmetega.
4533.svg 4534.svg 4503.svg
OHUTUS- JA JÄLGIMIS-FUNKTSIOONID STOCK TRACKER CONNECT IQ™ POOD
Kui tunned end ebaturvaliselt või kui su kell tuvastab vahejuhtumi, saadetakse sõnumiga sinu asukoht6. Jälgige kuni 50 oma lemmikaktsiat7 otse oma randmelt. Lisa kellakuvasid, andmevälju ja rakendusi oma ühendatud nutitelefonist.
4535.svg    
TOITEHALDUR    
Vaata, kuidas erinevad sätted ja andurid sinu käekella aku kasutusaega mõjutavad.    

 

1Kui see on paaristatud ühilduva nutitelefoniga.

2Aktiivsusmonitori täpsus.

3TopoActive’i kaardid on saadaval fēnix 8 safiirklaasiga mudelitesse eellaadituna

4Tegemist ei ole meditsiiniseadmega ning see ei ole ette nähtud ühegi meditsiinilise seisundi diagnoosimiseks ega jälgimiseks; vt Garmin.com/ataccuracy. Pulssoksümeetria ei ole kõigis riikides saadaval.

5Nii sõnumite saatjal kui ka vastuvõtjal peab olema seotud nutitelefonidesse installitud rakendus Garmin Messenger

6Kui on seotud ühilduva nutitelefoniga. Ohutus- ja jälgimisfunktsiooni nõudeid ja piiranguid vt aadressilt Garmin.com/safety..

7Kui on seotud ühilduva nutitelefoniga. Kõik rakenduses Garmini aktsiajälgija esitatud andmed on ainult informatiivsed ega ole ette nähtud kasutamiseks kauplemisel või investeerimisel. Vaadake saidilt Twelvedata.com/stocks börsi, mida rakendus Aktsiad toetab.

Wi-Fi on ettevõtte Wi-Fi Alliance registreeritud kaubamärk. iPhone on ettevõtte Apple Inc. USA-s ja muudes riikides registreeritud kaubamärk. Android on ettevõtte Google LLC. kaubamärk SPOTIFY ja Spotify logo on ettevõttele Spotify AB kuuluvad registreeritud kaubamärgid. Amazon Music ja kõik sellega seotud logod ja kaubamärgid on ettevõttele Amazon.com, Inc. või selle sidusettevõtetele kuuluvad kaubamärgid.

Kuna insenerid teevad toodetele pidevalt uuendusi, ei pruugi need piltidel, videodes ja tehnilistes andmetes alati kajastuda.

See, mis sulle meeldib

UNEAJA SKOOR JA STATISTIKA Jah
AKU KESTVUS (NUTIKELLA REŽIIMIS) Kuni 16 päeva (7 päeva alati sisse lülitatuna)
SISSEEHITATUD KAARDID Jah
IGAPÄEVASED TREENINGSOOVITUSED Jah
PULSSOKSÜMEETRIA VERE HAPNIKUTASEME JÄLGIMISEKS Jah
GARMIN ECG APP Jah
LED-TASKULAMP Jah
GARMIN PAY Jah
MITMERIBALINE GPS Jah
MUUSIKAMÄLU Jah
HELISTAGE JA SAATKE SÕNUMEID HÄÄLEGA Jah
TREENINGVALMIDUS Jah
TREENITUSTASE Jah
KELLA EKRAANI TÜÜP AMOLED või Päikesevalguses nähtav, peegeldav pikselmälu (MIP)
PUUTEEKRAAN Jah
VEEKINDLUSE TASE 10 ATM

Üldine

RIHMA MATERJAL Silikoon
OBJEKTIIVI MATERJAL Corning® Gorilla® Glass või safiirkristall
RAAMI MATERJAL Roostevaba teras või titaan
ÜMBRISMATERJAÖ Kiudtugevdatud polümeer ja metallist tagakaas
SOBIB KELLARIHMAGA QUICKFIT Sisaldub (22 mm)
FÜÜSILISED MÕÕTMED 47 x 47 x 13,8 mm
Sobib järgmise ümbermõõduga randmetele:
Silikoonrihm: 125-208 mm
UltraFit-rihm: 125-215 mm
Nahkrihm: 132-210 mm
Metallvõru: 132-210 mm
KAAL Roostevaba teras: 80 g (ainult korpus: 59 g)
Titaan: 73 g (ainult korpus: 52 g)
LEKKEKINDLAD INDUKTIIVSED NUPUD. Jah
SISSEEHITATUD KÕLAR/MIKROFON Jah
EKRAANI SUURUS 35,56 mm (1,4”) läbimõõt
EKRAANI ERALDUSVÕIME 454 x 454 pikslit
VÄRVIEKRAAN Jah
SUURE KIRJA VALIK Jah
AKU KASUTUSAEG AMOLED
Nutikell: kuni 16 päeva (pidevalt sisselülitatuna 7 päeva)
Akusäästja kella režiimis: kuni 23 päeva
Ainult GPS: kuni 47 tundi (pidevalt sisselülitatuna 37 tundi)
Kõik satelliitsüsteemid: kuni 38 tundi (pidevalt sisselülitatuna 30 tundi)
Kõik satelliitsüsteemid + mitmeribaline: kuni 35 tundi (28 tundi alati sisse lülitatuna)*
Kõik satelliitsüsteemid muusikaga: kuni 10 tundi
Maksimaalne aku kasutusaeg GPS-režiimis: kuni 81 tundi
Ekspeditsiooni GPS-režiimis: kuni 17 päeva
*Eeldades tüüpilist kasutamist SatIQ tehnoloogiaga

SOLAR
Nutikell: kuni 21 päeva/28 päeva päikeseenergia abil*
Energiasäästuga kellarežiim: kuni 34 päeva/58 päeva päikeseenergia abil*
Ainult GPS: kuni 67 hours/92 tundi päikeseenergia abil**
Kõik satelliitsüsteemid: Up to 48 hours/59 hours with solar*
Kõik satelliitsüsteemid + mitmeribaline: kuni 37 tundi / päikeseenergiaga 43 tundi***
Kõik satelliitsüsteemid muusikaga: kuni 13 tundi
Maksimaalne aku kasutusaeg GPS-režiimis: kuni 132 tundi/ 283 tundi päikeseenergia abil**
Ekspeditsioon GPS-režiimis: kuni 34 päeva/ 58 päeva päikeseenergia abil*
*Päikeseenergia abil laadimine, eeldades, et kella kantakse kogu päeva jooksul ning kolme tunni jooksul välitingimustes 50 000 luksi juures
**Päikeseenergia abil laadimine, eeldades, et kella kasutatakse 50 000 luksi juures
***Päikeseenergiaga laadimine, eeldades kasutamist 50000 lux tingimustes; eeldades tüüpilist kasutamist SatIQ tehnoloogiaga
LAADIMISVIIS Garmini omandiõigusega pistiklaadija
MÄLU/AJALUGU Klaas: 16 GB
Sapphire: 32 GB

Kellafunktsioonid

KELLAAEG/KUUPÄEV Jah
GPS-KELLAAJA SÜNKR Jah
AUTOMAATNE SUVEAJALE LÜLITUMINE Jah
ÄRATUSKELL Jah
TAIMER Jah
STOPPER Jah
PÄIKESETÕUSU/-LOOJANGU KELLAAJAD Jah

Tervise ja heaolu jälgimine

RANDMELT MÕÕDETAV PULSS (PIDEV, IGA SEKUND) Jah
PÄEVANE PUHKEAJA PULSISAGEDUS Jah
EBANORMAALSE PULSISAGEDUSE HOIATUSED Jah (kõrge ja madal)
HINGAMISSAGEDUS (24X7) Jah
VORMISOLEKU VANUS. Jah
BODY BATTERY ENERGIAMONITOR Jah
PÄEVA STRESSITASE Jah
PUHKEAJA HINGAMISTAIMER. Jah
HINGAMISHARJUTUSED Jah
UNEREŽIIM Jah (edasijõudnutele)
UNETREENER Jah
UINAKU TUVASTAMINE  Jah
VEDELIKU TARBIMINE Jah (teenuses Garmin Connect ja valikulises Connect IQ vidinas)
NAISTE TERVIS Jah (teenuses Garmin Connect ja valikulises Connect IQ vidinas)
KUVATÕMMIS TERVISEST Jah
AJAVÖÖNDI NÕUSTAJA Jah

Andurid

GPS Jah
GLONASS Jah
GALILEO Jah
QZSS Jah
BEIDOU Jah
SATIQ TEHNOLOOGIA Jah
GARMIN ELEVATE RANDMELT PULSIMÕÕTJA Jah
PULSSOKSÜMEETRIAMONITOR VERE HAPNIKUTASEME JÄLGIMISEKS Jah
BAROMEETRILINE ALTIMEETER Jah
KOMPASS Jah
GÜROSKOOP Jah
KIIRENDUSANDUR Jah
TERMOMEETER Jah
ÜMBRITSEVA VALGUSE ANDUR Jah
SÜGAVUSANDUR jah (kuni 40 m)

Igapäevased nutifunktsioonid

ÜHENDUVUS Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ (ALLALAADITAVAD SIHVERPLAADID, ANDMEVÄLJAD, VIDINAD JA RAKENDUSED) Jah
SEADMES OLEV CONNECT IQ POOD Jah
NUTITEAVITUSED Jah
TEKSTVASTUS/KÕNEST TEKSTIGA KEELDUMINE (AINULT ANDROID) Jah
VAATA PILTE KELLA MÄRGUANNETEST (AINULT ANDROID) Jah
HOMMIKUNE RAPORT Jah
KALENDER Jah
ILM Jah
SEADETE REAALAJAS SÜNKROONIMINE MOBIILIRAKENDUSEGA GARMIN CONNECT Jah
ENERGIASÄÄSTUREŽIIM – KOHANDATAVA VÄHESE ENERGIATARBEGA KELL Jah
JUHIB NUTITELEFONI MUUSIKAT Jah
ESITAB JA HALDAB KELLAS MUUSIKAT Jah
LEIA MINU TELEFON Jah
LEIA MINU KELL Jah
LEIA MINU TELEFON GPS-I TOIMINGU AJAL Jah
ÜHILDUV GARMIN MESSENGERI RAKENDUSEGA Jah
VIRB® KAAMERA KAUGJUHTIMISPULT Jah
NUTITREENERI JUHTIMINE Jah
ÜHILDUB MOBIILIRAKENDUSEGA GARMIN CONNECT Jah
NUTITELEFONIGA ÜHILDUV iPhone®, Android
AKTSIAD Jah
BLUETOOTHI TELEFONIKÕNEDE JA HÄÄLEASSISTENDI TUGI Jah
HÄÄLKÄSKLUS Jah
RED SHIFT REŽIIM Jah
GARMIN SHARE Jah

Tegevusprofiilid

SAADAOLEVAD SPORDISAALI TEGEVUSPROFIILID Jõud, HIIT, Kardio, Elliptiline Treening, Stepper, Treppidest Kõndimine, Siseruumides aerutamine,, Hüppenööriga hüppamine
MULTISPORT Ujumine/Jooksmine, Triatlon
HEAOLU Kõndimine, Siseruumides kõndimine, Pilates, Jooga
SISEKOOLITUS Jooksmine jooksulindil, Jooksmine sisetingimustes, Virtuaalne jooksmine
JOOKS VÄLITINGIMUSTES Jooksmine, Jooksmine välistingimustes, Maastikujooks, Ultrajooks, takistusrajal võistlemine
SAADAVAOLEVAD ÕUETEGEVUSTE PROFIILID Matkamine, Siseronimine, Kaljurahnudel ronimine, Ronimine, Küttimine, Ratsutamine, Golf, Disc Golf, Vibulaskmine
SAADAOLEVAD JALGRATTASÕIDUPROFIILID Rattasõit, Maanteerattasõit, Mägijalgrattasõit, Rattasõit kruusarajal, Igapäevased töösõidud jalgrattaga, Jalgrattamatkad, Elektrirattasõit, E-mägirattasõit, Sisejalgrattasõit, Jalgrattakross, BMX
SAADAOLEVAD UJUMISPROFIILID Basseinis ujumine, Avaveeujumine
VEEKOGUL Püstiasendis aerusurf, Aeruramine, Kajakisõit, Surfamine, Lohelauasõit, Purjelauasõit, Kalapüük, Paadisõit, Purjetamine, Purjetamine, Veesuusatamine, Veelauasõit, Lainelauasurf, Veetuubiga sõit, Snorgeldamine, Purjeekspeditsioon, Kärestikusõit
MOTOSPORT Mootorrattasõidule, Maastikuralli, Motorcrossing, ATV sõit, Mootorsaaniga sõitmine
REKETISPORT Tennis, Pickleball, Sulgpall, Squash, Lauatennis, Padel, Platvormitennis, Reketpall
LUMI JA TALV Suusatamine, Lumelauasõit, Murdmaasuusatamine, lumelauasõit, Murdmaasuusatamine, XC uisusammuga suustamine, Murdmaasuusatamine, Uisutamine, Lumeräätsakõnd
SPORDIPROFIILID Korvpall, Võrkpall, Maahoki, Jäähoki, Jalgpall, Ameerika jalgpall, Lakross, Ragbi, Ultimate Disc, Kriket, Softball, Pesapall
RINGIS Poksimine, Sportlik vabavõitlus
SUKELDUMIS- Akvalangiga sukeldumine (üks gaas), vabasukeldumine, sügavuse rakendus
MUUD TEGEVUSPROFIILID Langevarjuhüpped, Taktikaline treening, Ühe rattareaga rulluiskudega uisutamine

Ohutus- ja jälgimisfunktsioonid

JUHTUMITUVASTUS VALITUD TEGEVUSTE AJAL Jah
JUHTUMI TUVASTUSE TEADE TELEFONIS KANTAVATE SEADMETE KOHTA Jah
ABI Jah
LIVETRACK Jah
GROUP LIVETRACK Jah
REAALAJAS SÜNDMUSE JAGAMINE Jah

Taktikalised funktsioonid

KAHES VORMINGUS KOORDINAADID Jah

Sõidufunktsioonid

SUKELDUMISE MAKSIMAALNE TÖÖSÜGAVUS 40 meetrit
ÜHE GAASI REŽIIM Jah
APNOEA REŽIIM Jah
DEKOMPRESSIOONIMUDEL Bühlmann ZHL-16c kallakutegur
NITROXI TUGI Jah
GAASISEGUD Õhk, nitrox (21-40% hapnik)
PO2 Kuni 1,6 koos kohandatavate dekompressiooni seadetega
AUTOMAATNE SUKELDUMISE ALGUS/LÕPP Jah
KOHANDATAV LÕPPSUKELDUMISE AJALÕPP Jah (20 s kuni 10 min)
OHUTUSPEATUS Jah (kohandatav: väljas/3min/5min)
SÜVAVEEPEATUSED Jah (kasutab kohandatud kallakutegurit)
KOHANDATAV KONSERVATISM Jah (madal/keskmine/kõrge või kohandatav kallakutegur)
SUKELDUMISE TÕUSU/LASKUMISE KURSI NÄIDIK Jah
AUTOMAATNE KÕRGUSE KOHANDAMINE Jah
LENDAMISE VÄLTIMISE AEG Jah
SUKELDUMISPLANEERIJA Jah (peamine dekompressioonivaba piir-NDL ja gaasi planeerija)
LOODED Jah
TAUSTVALGUS Jah (konfigureeritav intensiivsus; alati sisse lülitatud)
SALVESTAB AUTOMAATSELT SUKELDUMISE JA VEEST VÄLJUMISE KOHAD Jah
SÜNKROONI SUKELDUMISLOGI MOBIILIRAKENDUSEGA GARMIN DIVE Jah
MÄRGUANDED JA ALARMID Jah (ainult vibratsioon)
KOLMETELJELINE SUKELDUMISKOMPASS Jah, kohandatava kursiga, kiire ümberlülitus suundadele 90R, 90L ning vastassuunda. Näitab kursi määramiseks tagasisuunas kraade ja suunda.
VÄLJALÜLITUS VAHELE JÄÄNUD DEKOMPRESSIOONIPEATUSE TÕTTU Jah (saab enne sukeldumist kasutaja kinnitusega keelata)
SUKELDUJA PINNAINTERVALLIDE VIDIN Jah (pinnaintervall, lendamise vältimise aeg, N2 laadimine, CNS, OTU ja koe olek)

Boating Features

KANTAV VEOMOOTORI PULT Jah

Tegevuse jälgimise funktsioonid

SAMMULUGER Jah
LIIKUMISMÄRGUANDED (KUVATAKSE SEADMES PÄRAST TEATUD JÕUDEOLEKUAEGA; LÄHTESTAMISEKS JALUTA MÕNI MINUT) Jah
AUTOMAATNE EESMÄRK (ÕPIB TUNDMA SINU AKTIIVSUSTASET JA MÄÄRAB PÄEVASAMMUDE EESMÄRGI) Jah
PÕLETATUD KALORID Jah
LÄBITUD KORRUSED Jah
LÄBITUD VAHEMAA Jah
INTENSIIVSUSMINUTID Jah
TRUEUP Jah
MOVE IQ Jah
GARMIN CONNECT  UITDAGINGEN-APP Jah (valikuline Connect IQ rakendus)

Vormisoleku seadmed/jõusaal

KARDIOTREENINGUD Jah
JÕUTREENINGUD Jah
HIIT TREENINGUD Jah
YOGA TREENINGUD Jah
PILATESE TREENINGUD Jah
EKRAANIL KUVATAVAD TREENINGUANIMATSIOONID Jah
EKRAANITREENINGU LIHASEKAART Jah
AUTOMAATNE KORDUSTE LUGEMINE Jah

Treeningu-, kavandamis- ja analüüsifunktsioonid

KOHANDATAV(AD) EKRAAN(ID) Jah
ALLALAADITAVAD TREENINGUKAVAD Jah
MARSRUUDIJUHISED Jah
PULSISAGEDUSE TSOONID Jah
PULSISAGEDUSE MÄRGUANDED Jah
PULSISAGEDUSEPÕHISED PÕLETATUD KALORID Jah
% MAX PULSISAGEDUSEST Jah
PULSIRESERVI % Jah
TAASTUMISAJANÕUSTAJA Jah
AUTOMAATNE MAX PULSISAGEDUS Jah
VÕISTLUSE ÜLEVAADE/VIDIN Jah
HRV-OLEK Jah
PULSISAGEDUSE MUUTLIKKUSE JA STRESSI TEST (ESITAB SINU HINNANGLISE STRESSITASEME, MÕÕTES SINU PULSISAGEDUSE MUUTLIKKUST, SELLEKS PEAD 3 MINUTIT PAIGAL OLEMA; STRESSITASEME SKAALA ON 1 KUNI 100; VÄIKSEMAD HINDED NÄITAVAD MADALAMAT STRESSITASET) Jah (ühilduva tarvikuga)
PULSISAGEDUSE EDASTUS (ANT+ ABIL PULSISAGEDUSE ANDMETE EDASTAMINE SEOTUD SEADMETELE) Jah
HINGAMISSAGEDUS (TREENINGU AJAL) Jah (ühilduva tarvikuga)
GPS-I PÕHINE KIIRUS JA VAHEMAA Jah
KOHANDATAVAD AKTIIVSUSPROFIILID Jah
AUTO PAUSE® Jah
INTERVALLTREENING Jah
TÄIUSTATUD INTERVALL (SH AVATUD KORDUSED, INTERVALLIDE ANDMELEHT, PUHKEAJA EKRAAN JA AUTOMAATTUVASTUS) Jah
TÄIUSTATUD TREENINGUD Jah
TOITEREŽIIMID – KOHANDATAVAD TEGEVUSAEGSED AKUSEADED Jah
HRM-I JOOKSUTEMPO JA DISTANTS Jah
AUTO LAP® Jah
MANUAALNE RINGIANDMETE SALVESTAMINE Jah
PUHKEAJATAIMERID Jah
KONFIGUREERITAVAD RINGIMÄRGUANDED Jah
KUUMUSE JA KÕRGUSEGA KOHANDUV Jah
MAKSIMAALNE HAPNIKUTARBIMINE (JOOKSMINE) Jah
MAKSIMAALNE HAPNIKUTARBIMINE (RAJAL JOOKSMINE) Jah
REAALAJAS VASTUPIDAVUS Jah
VASTUPIDAVUSSKOORI Jah
KOORMUSE SUHE Jah
TREENINGKOORMUS Jah
TREENINGKOORMUSE FOOKUS Jah
TREENINGU EFEKTIIVSUS Jah
TREENINGUEFEKT (ANAEROOBNE) Jah
PEAMINE KASUTEGUR (TREENINGU EFEKTIIVSUSE MÄRGIS) Jah
TREENINGU KASU Jah
KOHANDATAVAD HOIATUSED Jah
HELIJUHISED Jah
MULTISPORT AUTO TRANSITION Jah
LÕPUAEG Jah
VIRTUAALPARTNER Jah
LÄBI TEGEVUS UUESTI Jah
AUTOMAATSED MITME SPORDIALA TEGEVUSED Jah
MITU SPORDIALA Jah
GARMINI REAALAJAS SEGMENDID Jah
STRAVA REAALAJAS SEGMENDID Jah
RINGTEEKONNA LOOJA (JOOKS/JALGRATTASÕIT) Jah
RAKENDUSE TRENDLINE POPULAARSED MARSRUUDID Jah
PUUTE JA/VÕI NUPUGA LUKK Jah
KIIRKLAHVID Jah
AUTOMAATNE SIRVIMINE Jah
AKTIIVSUSAJALUGU KELLAKUVAL Jah
PHYSIO TRUEUP Jah
ÜHTLUSTATUD TREENITUSTASE Jah

Jooksmise funktsioonid

GPS-PÕHINE VAHEMAA, AEG JA TEMPO Jah
JOOKSUDÜNAAMIKA Jah
VERTIKAALNE VÕNKUMINE JA VERTIKAALSUHE Jah
KOKKUPUUTEAEG MAAGA JA TASAKAAL Jah (ühilduva tarvikuga)
SAMMUPIKKUS (REAALAJAS) Jah
RÜTM (NÄITAB REAALAJAS SAMMUDE ARVU MINUTIS) Jah
JOOKSU VÕIMSUS Jah
KALLAKULE VASTAVALT KOHANDATUD TEMPO Jah
SOORITUSE HINNANG Jah
LAKTAADILÄVI Jah (ühilduva tarvikuga)
PACEPRO TEMPOSTRATEEGIAD Jah
JOOKSUTREENINGUD Jah
MÄESKOORI Jah
MAASTIKUJOOKSUL KÕRGUSTE MUUDATUSTE AUTOMAATNE TUVASTAMINE Jah
JOOKSU ENNUSTAJA Jah
RAJA- JA ILMASTIKUPÕHINE VÕISTLUSE ENNUSTAJA Jah
JOOKSUANDURI TOEGA Jah
JOOKSU/KÕNNI/SEISMISE TUVASTUS Jah

Golfifunktsioonid

EELLAADITUD 43 000 ÜLEMAAILMSE RAJAGA Jah
KAUGUS GRIINI ETTE-, KESKOSSA JA TAHA Jah
KAUGUS LAYUP’IDE JA DOGLEG’IDENI Jah
MÕÕDAB LÖÖGIKAUGUSE (ARVUTAB LÖÖKIDE TÄPSE KAUGUSE MIS TAHES RAJA PUNKTIST) Automaatne
DIGITAALNE PUNKTITABEL Jah
KOHANDATUD SIHTMÄRGID Jah
STATISTIKA JÄLGIMINE (LÖÖGID, PUTTE RINGI KOHTA, GRIINID JA FAIRWAY’DE LÖÖGID) Jah
GARMIN AUTOSHOT Jah
TÄISVEKTORKAART Jah
COURSEVIEW AUTOMAATUUENDUSED Jah
GRIINI VAADE MÄRGISTUSMÄRGI KÄSITSI PAIGUTAMISEGA Jah
OHUD JA RAJATAKISTUSED Jah
PINPOINTER Jah
PLAYSLIKE DISTANCE Jah
SIHTMÄRGI PUUDE (PUUDUTA EKRAANIL SIHTMÄRKI, ET KUVADA VAHEMAA MIS TAHES PUNKTINI) Jah
HÄNDIKÄPI PUNKTIARVESTUS Jah
SWINGTEMPO Jah
TEMPOTREENING Jah
VOORUTAIMER/ODOMEETER Jah
ÜHILDUB GOLFIKEPI AUTOMAATSE JÄLGIMISEGA (VAJAB LISATARVIKUT) Jah
TUULEKIIRUS JA SUUND (VAJALIK ON ÜHENDUS GOLFIRAKENDUSEGA) Jah
VIRTUAALNE GOLFITEENER Jah
SAAB SIDUDA RAKENDUSEGA GARMIN GOLF Jah
TURNIIRI REEGLISTIK Jah
ROHELISED KONTUURID (GARMIN GOLFI LIIKMELISUSEGA) Jah

Õuetegevuste funktsioonid

PUNKTIDEVAHELINE NAVIGEERIMINE Jah
JÄLJERADA REAALAJAS Jah
TAGASI ALGUSESSE Jah
TRACBACK® Jah
REŽIIM ULTRATRAC Jah
REŽIIM AROUND ME Jah
EESPOOL Jah
NEXTFORK NAVIGEERIMINE Jah
KÕRGUSPROFIIL Jah
VAHEMAA SIHTKOHANI Jah
BAROMEETRILINE SUUNATÄHIS KOOS TORMIHOIATUSEGA Jah
CLIMBPRO TÕUSUPLANEERIJA Jah
VERTIKAALKIIRUS Jah
KOGU TÕUS/LASKUMINE Jah
PUHKEAJATAIMER (AINULT ULTRAJOOKS) Jah
AUTOMAATNE PUHKEOLEK Jah
TULEVANE KÕRGUSPUNKT Jah
EELLAADITUD TEEDE JA RADADE KAARDID Jah (ainult seeriad Sapphire)
EELLAADITUD SUUSAKUURORDIKAARDID Jah
ALLALAADITAVA KARTOGRAAFIA TUGI Jah
GPS-KOORDINAADID Jah
SIGHT 'N GO Jah
PINDALA ARVUTAMINE Jah (rakendusega Connect IQ)
KALAPROGNOOS Jah
PROJEKTEERITUD VAHEPUNKT Jah
PÄIKESE- JA KUUTEAVE Jah
EKSPEDITSIOONI GPS-TEGEVUS Jah
LOODED Jah
LAINETE ÜLEVAADE Jah

Rattasõidu funktsioonid

RAJAD Jah
RATTASÕIDURINGI ANDMED JA MAKSIMAALNE ENERGIAVÄLJUND RINGI AJAL (ENERGIAANDURIGA) Jah
LÄBI TEGEVUS UUESTI Jah
MÄRGUANDED (EESMÄRKIDE, NAGU AJA, VAHEMAA, PULSISAGEDUSE VÕI KALORITE EESMÄRKIDEL KÕLAB ALARM) Jah
FTP (FUNKTSIONAALNE ENERGIALÄVEND) Jah (ühilduva tarvikuga)
VÕIMSUSKÕVER JA % FTP TREENINGUD Jah
ETTEVÕTTE GARMIN JALGRATTAKAART (MARSRUUDITAV JALGRATTASPETSIIFILINE TÄNAVAKAART) Jah
MTB SÜDIKUS JA VOOG Jah
TÄIUSTATUD RATTASÕIDU DÜNAAMIKA Jah
ÜHILDUB VECTOR-I JA RALLY-IGA (VÕIMSUSMÕÕTURID) Jah
EKRAANIGA VARIA VISION ÜHILDUV (PEAEKRAAN) Jah
VARIA RADARIGA ÜHILDUV (TAHAVAATERADAR) Jah
VARIA TULEDEGA ÜHILDUV Jah
KIIRUS- JA KADENTSIANDURI TUGI (ANDURIGA) Jah
ENERGIAMÕÕDIKU TUGI Jah
JÕUDLUSJUHIS Jah

Ujumisfunktsioonid

AVAVEES UJUMISE MEETRIKA (VAHEMAA, TEMPO, TÕMBEARV/-SAGEDUS, TÕMBEVAHEMAA, UJUMISEFEKTIIVSUS (SWOLF), KALORID) Jah
BASSEINIS UJUMISE MEETRIKA (PIKKUSED, VAHEMAA, TEMPO, TÕMBEARV, UJUMISEFEKTIIVSUS (SWOLF), KALORID) Jah
TÕMBETUVASTUS (VABASTIIL, SELILIUJUMINE, RINNULIUJUMINE, LIBLIKUJUMINE) (AINULT BASSEINIS) Jah
HARJUTUSE LOGIMINE (AINULT UJUMISBASSEINIS) Jah
PEAMINE PUHKETAIMER (ALATES 0) (AINULT BASSEINIS UJUMINE) Jah
KORDUS PUHKETAIMERI KASUTAMISEL Jah
AUTOMAATNE PUHKEREŽIIM (AINULT BASSEINIS UJUMINE) Jah
AJA- JA VAHEMAAHOIATUSED Jah
TEMPOMÄRGUANDED (AINULT BASSEINIS UJUMINE) Jah
STARDILOENDUSE ALGUS Jah
UJUMISTREENINGUD BASSEINIS Jah
KRIITILINE UJUMISKIIRUS Jah
VEEALUNE RANDMELT PULSIMÕÕTMINE Jah
PULSISAGEDUS VÄLISEST HRM-IST (REAALAJAS PUHKEAJAL, INTERVALLI- JA SEANSISTATISTIKA PUHKEAJAL NING AUTOMAATNE PULSISAGEDUSE ALLALAADIMINE PÄRAST UJUMIST) Jah (koos HRM-Tri, HRM-Swimi, HRM-Pro või HRM-Pro Plusiga)

Laste tegevuse jälgimise funktsioonid

RAKENDUS TOE-TO-TOE VÄLJAKUTSED Jah (valikuline Connect IQ Toe-to-Toe väljakutsed)
  • fēnix® 8 (47 mm, AMOLED või SOLAR) nutikell
  • Laadimine/andmekaabel
  • Dokumentatsioon

HRM-Dual

69,99 € −5% 66,49 €
  • −5%