INNOVV C5 TSIKLI VIDEOREGISTRAATOR
search
  • INNOVV C5 TSIKLI VIDEOREGISTRAATOR

INNOVV C5 tsikli videoregistraator

229,00 €
Tootekood Innovv c5
Kogus

Kuumakse al. 11.88€

INNOVV C5 kiidetakse lihtsa, kuid samas väga efektiivse disaini, kerge kaalu, kompaktsete mõõtmete ja kindla jõudluse eest, mis vastab üldisele puhtusele.

Objektiivi korpus on valmistatud CNC ruuteri alumiiniumlõikamisest, DVR ümbris on valmistatud tugevalt ehitatud alumiiniumist väljapressimise teel, eriti mootorrattasõiduks.

Vaadake oma mobiiltelefoni rakenduse kaudu reaalajas salvestusi üle ja muutke seadeid.

Samuti saate alla laadida videoklippe C5-kaamerast oma mobiiltelefonile ja jagada sõpradega lõbusaid pilte Facebooki, Youtube'i ja muu kaudu. 

Veekindel kaameraobjektiiv jäädvustab teie seiklusi tugevas vihmas, tormides ja tugevas tuules sõites. 
DVR, toitemuundur on vihmakindel, ei pea muretsema vee sattumise ega kahjustamise pärast.

C-tüüpi USB-pistik koos hõlpsasti käsitsetavate kruvidega tagab ühenduse hõlpsa ja kindla ühenduse.

Mitme erineva paigaldise vajaduste rahuldamiseks võite osta komplekte, mille videokaabli pikkus on 1,8 meetrit, 3 meetrit ja 5 meetrit.

DC 12 V kuni 5 V muundur
Visiem, kas noklusina, tacu
Nutikas disain
Väike suurus
Kindlasti ehitatud
Turvaline ühendus
2A toitesisend
Kogu komplekt on veekindel 

Ühendus:
Punane juhe: positiivne aku klemm.
Must juhe: negatiivne aku klemm.

Kollane juhe: ühendage mis tahes mooduliga, mis lülitub sisse pärast süüte sisselülitamist (esituled, proovituled jne). See võimaldab kaameral tuvastada, millal tuleb parkimisrežiimi ja sõidurežiimi vahel vahetada. 

Funktsioonid:
Parkimis- ja sõidurežiimi vahetamine toimub automaatselt.

Meie nutikas toiteallikas lükkab kaamera alglaadimise 10 sekundi võrra edasi pärast süüte sisselülitamist.
Teeme seda selleks, et veenduda, et arvuti käivitades mootori "hoiame moel".

Varjatud paigaldus

Kas leiate nendele mootorratastele paigaldatud kaamera? Varjatud paigaldus kaitsege oma kaameraid, kuna see tõenäoliselt tähelepanu ei köida.

Kaks eraldusvõime režiimi iga salvestusrežiimi jaoks (pidev, silmus, hetktõmmis).

  1. Räägi lugu režiimis Vlog (2K / 2560x1440 või 1080p / 30fps).

  2. Kuvage üksikasjad spordirežiimis (720p / 60fps). 

Režiimi „Vlog“ eesmärk on võimaldada sõitjatel jäädvustada mitte ainult sõitja vahetus läheduses asuvat keskkonda, vaid pakkuda ka üksikasju üldise piirkonna kohta, kus seiklus toimub. Lühidalt, Full HD 1080p korral saate oma sõbrad virtuaalsesse sõitu kaasa võtta.

 Mõistame, et mõned sõitjad, näiteks pendelrändurid, võiksid väärtustada jalgratta lähikonda jäädvustamist ja vähem romantilist silmapiiri (kui seda on). Sportrežiim võimaldab neil jälgida ratta lähiümbrust siidiselt ja sujuvalt.

 Mõlemas režiimis saate pidevalt salvestada, kuni kaart on täis või ahelas, et mitte kunagi lõpetada salvestamist (vanimad klipid kustutatakse kõigepealt, kuid suure kaardi puhul võib esimese tunni ajal klipi kustutamine siiski võtta mitu tundi). Isegi silmusrežiimis saate ikkagi sündmusest pildi teha ja seda kustutamise eest kaitsta.

INNOVV C5 on installeeritud Paul Andrewsi loodud Sling Shot'ile

Visiem, kas noklusina, tacu

SlingShot, tootmissõiduk, mida USA-s toodab Polaris Industries. See on enamikus maailma osades klassifitseeritud mootorrattaks, kuid tõenäoliselt ei sarnane see ühegi mootorrattaga, mida te kunagi varem näinud olete. 

INNOVV C5-l on palju rohkem funktsioone kui eelmisel INNOVV C3-l. Kõige olulisem lisand on see, et seda saab nutitelefonist kasutada nii iseseisvalt kui ka kaugjuhtimisega ja jälgitavana. See annab talle hämmastava funktsioonide komplekti.

SlingShoti installimine oli lihtne toiming ja kõik sujus väga hästi. The SlingsShot on kolmerattaline tagurpidi trikk, millel on väga futuristlik välimus ja mis poleks Batmani või Transformerite filmis paigas.

Kõik need asukohad võimaldavad kaamerat suunata, ette või taha ja valida võtteid. Kaamera juhe ühendatakse C5 juhtseadmega ja on piisavalt pikk, et jõuda kõigisse minu valitud asukohtadesse.

Ma leidsin, et parim kaameraasend on seljaga, kui SlingShot on suunatud ettepoole, kuna see võimaldab väga head vaadet eesolevale teele ning lööb ka sõidukisse sõitva juhi ja kõik kaasreisijad.

Seejärel juhiti toitekaabel kokpiti ja mõõteriistade taha. Asutasin C5 hoidja keskkonsooli ja juhtkolonni vahel nii, et see võiks jääda oma kohale, kuid jääda silma alt välja ja vältida vargust. SlingShotil pole katust ja see on nii seest kui väljast täiesti veekindel, oli väga hea tõdeda, et ka C5 varustus (kaamera ja juhtseade) on veekindel. See võimaldab mul jätta C5 positsiooni SlingShot sees ja mitte olla mures, kui ilus Briti ilm pöördub ilusa Briti vihma poole.

Kui kõik oli installitud, siis jäi vaid C5 link minu nutitelefoni. Ilma probleemideta installitud tarkvara ja järgmine ülesanne on ühendada telefon C5-ga. Seda teeb nutitelefon, tuvastades C5 WiFi levialana. Kui see protsess on lõpule viidud, aktiveeritakse C5 toiteallikana WiFi ja seda saab tuvastada seadme vilkuva rohelise tulega. WiFi-ühendus on valitud ja kaks seadet räägivad omavahel meelsasti.

DVR DVR Size 70x46x21mm
  DVR Color Black / Golden
  DVR Material Aluminum
  IP Rate IP65 (dust & water protection)
  WiFi Key Green Light
  Power Key Red Light
  Micro USB port Charging (DC5V), Data transfer
  SD Card Slot Support up to 128GB
  Extrnal Mic Hole Support extrnal Mic
  Internal Mic Hole Support internal Mic
Remote Lens Lens Case Size ¢25.5x54mm
  Lens Case Color Black
  Lens Case Material Aluminum
  IP Rate IP68 (dust & water protection)
  Lens Spec 6G glass lens, F/ON=2.0 f=3.6mm Diagonal 145°/ horizontal 120° / vertical angle 100°
  Lens Cable USB 3.0 Data tranafer cable Length:1.8m, 3m, 5m (three options)
  Lens Cable Connection Type C Connector with thrumb screws
  Power Cable 0.6m with DC connector
Camera System Operating Temperature -20°C ~ 70°C
  Storage Temperature -20°C ~ 70°C

1 x DVR
1 x objektiiv videokaabliga
1 x alalisvoolu muundur 12?5 V
1 x objektiivi kinnituspakett
1 x klambripakk DVR jaoks
1 x Micro SD kaardilugeja
1 x kasutusjuhend