inReach Messenger
search
  • inReach Messenger
  • inReach Messenger
  • inReach Messenger
  • inReach Messenger

inReach Messenger

299,99 €
269,99 €
Tootekood 010-02672-01
Kogus

Kuumakse al. 11.1€

KODU ON LÄHEMAL KUI ARVAD

Kui liigud levialast välja, hoiab see väike ja vastupidav satelliitsidevahend1 sind sõprade ja perekonnaga ühenduses kahesuunalise ülemaailmse tekstsõnumside abil.

Saad oluliste inimestega kontakti hoida ka siis, kui asud mobiilside levialast väljas.                    Seo oma inReach seade ühilduvas nutitelefonis rakendusega Garmin Messenger™ ja saada tekstsõnumeid satelliit- või mobiilsidevõrgu kaudu.               Vajad hädaolukorras abi? Saada meie koordineerimiskeskusesse interaktiivne SOS-sõnum.                   Kui vajad meelekindlust, kuvab seadme ekraan, kas sõnum on saadetud.                 Liikudes kontaktidega ühenduses püsimiseks kasuta eelmääratud sõnumeid.                    Kuni 28 päeva vastu pidava akuga on sinu seiklused pikemad.                      

Ülemaailmse sõnumsidega püsid ühenduses.

KAHESUUNALINE SÕNUMSIDE

Lihtne kasutajaliides rakenduses Garmin Messenger muudab sinu nutitelefoniga satelliit- või mobiilsidevõrkude kaudu sulle kallite inimestega tekstsõnumite vahetamise lihtsaks.

                            
 

JUHTMEVABA ÜHENDUVUS

Optimeeritud inReach sõnumside kasutab võimaluse korral sinu nutitelefoni mobiilsidevõrku ja lülitub automaatselt ümber 100% ülemaailmsesse Iridium® satelliitvõrku, kui oled mobiilside levialast väljas.

                  

RÜHMASÕNUMID

Rakendusega Garmin Messenger toetan sinu inReach rühmasõnumite saatmist. Seega saad jagada oma seikluseid korraga mitme kontaktiga ja pidada sõprade ja perekonnaga rühmavestluseid.

INTERAKTIIVSED SOS-SÕNUMID

Hädaolukorras käivita interaktiivne SOS-sõnumi saatmine Garmin IERCC-le, 24/7 töötavale hädaolukordadele reageerimise koordineerimiskeskusele.

ASUKOHA JAGAMINE

Jaga enda asukohta kodus olevate lähedastega MapShare™-i lehe või sõnumitesse manustatud GPS-koordinaatide abil.

PAINDLIKUD SATELLIIDI EETRIAJA PAKETID

Ülemaailmsele Iridium võrgule ligi pääsemiseks ja inReach Messenger seadmega side pidamiseks on vajalik aktiivne satellitside tellimus. Võid valida iga-aastase või paindliku igakuise eetriaja paketi.

KOMPAKTNE JA VASTUPIDAV

Ära lase selle 4″ x 2″ suurusel ja 114 g kaalul end petta. inReach Messenger on tugev, vastupidav, löögikindel ja selle veekindlust on hinnatud näitajaga IPX7.

ABILAADIMINE

Vajad varulahendust puhuks, kui su ühilduva nutitelefoni aku saab tühjaks? Lihtsalt ühenda inReach Messenger telefoniga ja saad saata kohandatud tekstsõnumi telefoni puuteekraani kaudu inReach Messenger seadmega.

AKU ERITI PIKK KASUTUSAEG

Sisemine laetav liitiumaku kestab kuni 28 päeva seadme 10-minutilise jälgimisrežiimi korral, et saaksid laadimiste vahel kauem oma lemmiktegevustega tegeleda.

                       

Ühenda rohkemate võimalustega.

SÜNKROONI OMA KONTAKTIDE LOEND

Rakendus Garmin Messenger saab sünkroonida sinu ühilduva nutitelefoni kontaktide loendi, et ühenduses püsimine oleks veelgi lihtsam.

                          
 

SEADME EKRAAN

inReach Messenger seadme kvaliteetne pikselmälu tagab võimaluse kontrollida, kas sõnumid on saadetud; lisaks saad vastuseid lugeda otse seadmest.

                

KONTROLLSÕNUMID

Võta kontaktide ühendust otse teenuses inReach Messenger, milleks kasuta eelmääratud sõnumeid, mis ei lähe aktiivse satelliitside tellimuse sõnumitena kirja.

MUUD GARMINI SEADMED

Juhi oma inReach Messenger seadet eemalt ning saada ja võta sõnumeid vastu või saada interaktiivne SOS-sõnum ühilduva Garmini pihuseadme, merevarustuse, lennuvarustuse, kantava seadme või muu valitud nutiseadmega.

INREACHI ILMATEATETEENUS

Üksikasjalikud ilmateate uuendused on esitatud inReach Messenger seadmes või seotud ühilduvas seadmes. Samuti on võimalik näha ilmateadet praeguse asukoha, teiste vahepunktide või reisikava muude sihtpunktide kohta.

MARSRUUTIMISFUNKTSIOON TRACBACK

Kui juhtud ära eksima, juhatab otse sinu seadmes olev TracBacki marsruutimisfunktsioon sind tagasi alguspunkti mööda tuldud teed.

                  

Ülemaailmne suhtlus inReach® satelliittehnoloogia abil

Rakendusega Garmin Messenger™ püsid ühenduses ka levialast väljas olles














Üldine

FÜÜSILISED MÕÕTMED 7,8 x 6,4 x 2,3 cm (3.1? x 2.5? x 0.9?)
EKRAANI SUURUS 2,53 x 1,1 cm 2,74 cm diagonaal (1? x 0.43?, 1.08? diagonaal)
EKRAANI ERALDUSVÕIME 160 x 68 pikslit
EKRAANI TÜÜP Päikesevalguses loetav ühevärviline transflektiivne pikselmälu (MIP)
KAAL 113,9 g
VEEKINDLUS IPX7
AKU TÜÜP Korduvlaetav sisseehitatud liitiumioon aku
AKU KASUTUSAEG Kuni 28 päeva, kui sõnumeid või asukohateavet saadetakse iga 10 minuti järel ja taevasse on vaba nähtavus; keskmise taimestikukatte korral kuni 14 päeva
Kuni 6 päeva, kui sõnumeid või asukohateavet saadetakse iga 2 minuti järel ja taevasse on vaba nähtavus; keskmise taimestikukatte korral kuni 3 päeva
Kuni 46 päeva, kui sõnumeid või asukohateavet saadetakse iga 30 minuti järel ja taevasse on vaba nähtavus; keskmise taimestikukatte korral kuni 23 päeva
Väljalülitatuna kuni 1 aasta
LIIDES USB-C

Andurid

ÜLITUNDLIK VASTUVÕTJA Jah
GPS Jah
GALILEO Jah
QZSS Jah
BEIDOU Jah
GPS-KOMPASS (LIIKUMISE AJAL) Jah

Õuetegevuste funktsioonid

TRACBACK® Jah

Rakenduse inReach funktsioonid

INTERAKTIIVNE SOS Jah
INREACH WEATHER Jah
TEKSTSÕNUMITE SAATMINE JA VASTUVÕTMINE SMS-IDE JA E-KIRJADENA Jah
TEKSTSÕNUMITE SAATMINE JA VASTUVÕTMINE TEISES INREACH-SEADMES Jah
SEND AND RECEIVE GROUP MESSAGES Jah
ASUKOHATEABE VAHETAMINE TEISE INREACH-SEADMEGA Jah
MAPSHARE’IGA ÜHILDUV – JÄLGIMINE Jah
VIRTUAALNE KLAVIATUUR KOHANDATUD TEKSTSÕNUMITEKS Jah
INREACH® ÜHILDUVUS Jah

Väliskasutus

GARMIN EXPLORE’I VEEBISAIDIGA ÜHILDUV Jah
COMPATIBLE WITH GARMIN MESSENGER APP Jah
SMART SWITCHING BETWEEN WI-FI, CELLULAR AND SATELLITE WITH GARMIN MESSENGER APP Jah

Ühendused

JUHTMEVABA ÜHENDUVUS Bluetooth®, ANT+®





  • inReach? Messenger
  • T??p A kuni C USB-kaabel
  • Dokumentatsioon