Camper 1095 LMT-D
search
  • Camper 1095 LMT-D
  • Camper 1095 LMT-D
  • Camper 1095 LMT-D
  • Camper 1095 LMT-D
  • Camper 1095 LMT-D

Camper 1095 LMT-D

899,99 €
809,99 €
Tootekood 010-02749-10
Vabandame, toode ei ole hetkel saadaval, vali teine mudel. Sisesta oma e-posti aadress ning telli toote saabumise teavitus:
Kuumakse al. 27.02€




PLANEERI MÄLESTUSTE LOOMIST

Camper 1095 abil saad reisida sinu varustuse suurusele ja kaalule vastava eriti suurel ekraanil kuvatud kohandatud marsruutidega1, ning erksate õhuvaadete abil, mis aitavad sul sujuvalt matkaparki või laagriplatsile jõuda.


Naudi vaadet. 10″ puuteekraan näitab sulle marsruuti ja sisaldab üksikasjalikke Euroopa ning Lõuna Aafrika kaardivärskendusi.                   

Reisi enesekindlalt mööda kohandatud marsruuti1, mis põhineb sinu matkaauto suurusel ja kaalul.              

Ole teadlik, mis sind ees ootab, kasutades teehoiatusi järskude kallete, kurvide ja muu puhul.               
   
Tänu BirdsEye satelliitpiltidele on sinu kämpingusse jõudmine lihtsam, kui kunagi varem.              

Avasta oma marsruudile jäävaid parimaid kohti ja tutvu oma sihtkoha lähedal soovitatud tegevustega.                      
   
Kui see on külastamist väärt, annab seadmesse eellaaditud MICHELIN Green Guide sellest sulle teada.              

4614.jpg

4639.jpg 4640.jpg 4641.jpg
SUUR GPS-NAVIGAATORI EKRAAN KOHANDATUD HAAGISSUVILA TEEKONNAD LIIKLUSMÄRKIDE HOIATUSED
Sellel hõlpsasti kasutataval 10″ GPS-navigaatoril on ereda ja kõrge eraldusvõimega servast servani puutetundlik ekraan, et saaksid hõlpsasti olulist marsruuditeavet näha. Camper 1095 võtab arvesse sinu matkaauto suuruse ja kaalu ning leiab seejärel soovitatud marsruudi1. Lisaks saad salvestada profiilid mitmele sõidukile või haagisele. Ole saabuvatest järskudest tõusudest, kurvidest, massipiirangutest teadlik veel enne nendeni jõudmist. Üksikasjalik kõrguse teave aitab teekonnale jäävateks tõusudeks ette valmistuda.
4642.png 4643.jpg 4644.jpg
BIRDSEYE SATELLIITKUJUTISED FUNKTSIOON ROADTRIP ROUTES HAAGISEPARKLAD JA -TEENINDUSED
Vaata eredaid õhuvaateid, mis aidavad sul sujuvalt matkaparki või laagriplatsile jõuda. Vaata soovitusi, mis pakuvad seiklusrikkamaid või maalilisemaid teid ACSI™, Campercontact™ ja Trailer’s PARK™ haagiseparklate ja -teeninduste eellaaditud kataloog muudab reisimise lihtsamaks; valikuid saad filtreerida mugavusteenuste, nagu dušš, elektriühendus ja muu alusel.
4621.jpg 4622.jpg  
LIHTNE REISI PLANEERIMINE KESKKONNAVÖÖNDI RUTIIN  
Paarista Garmin Drive™ rakendusega ja impordi ning jaga teekondi ja GPX-faile. Saad juhiseid ja hoiatusi keskkonnaalade kohta su marsruudil.  

4623.png

4645.jpg 4646.jpg 4647.jpg
GARMINI HÄÄLASSISTENT JUHTMETA UUENDUSED REAALAJAS LIIKLUS- JA ILMATEAVE
Vajad juhiseid? Lihtsalt küsi. Camper 1095 satelliitnavigatsiooniseade vastab sinu häälpäringutele ja juhendab sind õigesse kohta. (Häälassistent on saadaval inglise, saksa, itaalia, hispaania, taani, rootsi ja hollandi keeles). Sisseehitatud Wi-Fi®-ühenduvuse tõttu on lihtne kaarte ja tarkvara ilma arvutit kasutamata ajakohasena hoida. Kui uuendused on saadaval, kuvatakse ekraanil teade. Kui seade on paaristatud Garmin Drive rakendusega, aitab reaalajas liiklusteave ummikuid vältida ja ümbersõite leida. Lisaks kuvatakse üksikasjalik ilmateade, kehtivad olud, animeeritud radar ja palju muud.
4648.jpg 4649.jpg 4650.jpg
REAALAJAS KÜTUSEHINNAD KÄED VABAD KÕNED NUTITEAVITUSED
Loo ühendus Garmin Drive™ rakendusega ja saa reaalajas teavet teekonnale jäävate kütusehindade kohta. Sisseehitatud juhtmeta Bluetooth® tehnoloogiaga saad Camper 895 oma ühilduva nutitelefoniga sünkroonida ja helistada ilma käsi roolilt tõstmata. Kui seade on rakendusega Garmin Drive paaristatud, näed oma telefonist pärit tekstsõnumeid ja muid teavitusi navigeerimisseadme ekraanilt.

4630.jpg

4651.jpg EMEA PILT LISATAKSE 4653.jpg
REISI INFORMEERITULT MICHELIN GREEN GUIDE TRENDIKATE KOHTADE SOOVITUSED
Vaata teenuses Tripadvisor olevaid arvustusi hotellide, restoranide ja vaatamisväärsuste kohta, mis jäävad sinu marsruudile või sihtkoha lähedale. Eellaaditud Foursquare®-i huvipunktide abil leiad hõlpsalt uusi poode, restorane ja miljoneid muid populaarseid kohti. See eellaaditud reisijuht sisaldab pilte, üksikasjalikke kirjeldusi ja arvustusi, mistõttu tead kohe, kas vaatamisväärsus on külastamist väärt. Avasta oma marsruudile jäävad parimad kohad trendikate kohtade soovituste abil.
4654.png 4655.png 4656.jpg
KOHALIKE HUVIPUNKTIDE FUNKTSIOON KAARDI KATVUS TÖÖTAB KOOS TAGURDUSKAAMERATEGA
Otsi kohalikke kohti, mida külastada, ja põnevaid tegevusi, mida oma praeguse asukoha läheduses proovida, kasutades kohalike huvipunktide soovitusi. Meie navigatsiooniseade sisaldab kaardiuuendusi ja on varustatud täieliku Euroopa ning Lõuna Aafrika kaardiga. Seo oma Camper 1095 satelliitnavigaator meie BC™50 juhtmevaba tagurduskaameratega (müüakse eraldi) või ühilduvate kolmandate osapoolte kaameratega, et näha, mis sinu auto taha jääb.
4657.jpg 4638.jpg  
JUHI 12-VOLDIST ELEKTROONIKAT TEEL TOIMUVA TUNNISTAJA  
Seo Garmin PowerSwitch™ digitaalse lülituskarbiga (müüakse eraldi), et hõlpsasti juhtida oma sõiduki 12-voldist elektroonikat, nagu tuled, ventilaatorid ja palju muud. Garmin Dash Cam™ sõidukisisene kaamera2 (müüakse eraldi) on usaldusväärne abiline, mis reisi ajal automaatselt videot jäädvustab ja salvestab.  

1Ei ole kõigis piirkondades saadaval. Haagissuvila või haagise profiiliomaduste sisestamine ei taga, et haagissuvila omadusi võetakse arvesse kõigi soovitatud marsruutide arvutamisel. Järgi alati kõiki postitatud liiklusmärke ja teeolusid.

2Tarvis on magnetalus videosisendiga tarvik (müüakse eraldi)

3Osades riikides on kaamera kasutamine seadustega reguleeritud või keelatud. Kui plaanid mõnes riigis seda seadet kasutada, vastutad selle eest, et oled kursis kehtivate seaduste ja privaatsust puudutavate õigustega ning järgid neid.

© HERE. Kõik õigused kaitstud. Satellite imagery © 2023 Maxar Technologies (date of satellite imagery may vary). © 2023 TripAdvisor LLC. Kõik õigused kaitstud. Wi-Fi on ettevõtte Wi-Fi Alliance registreeritud kaubamärk. Sõnamärk Bluetooth® ja logod on ettevõttele Bluetooth SIG, Inc. kuuluvad registreeritud kaubamärgid ja Garmin kasutab neid litsentsi alusel. Foursquare® on ettevõtte Foursquare Labs, Inc. registreeritud kaubamärk. foursquare® ja foursquare® logod on Foursquare Labs, Inc registreeritud kaubamärgid. Copyright © Michelin Editions ©2023 NKC camperi kontaktandmed: ©2022 Nederlandse Kampeerauto Club “N.K.C.”Camper 795 abil saad reisida sinu matkaauto suurusele ja kaalule vastava suurel ekraanil kuvatud kohandatud marsruutide1, ning erksate õhuvaadete abil, mis aitavad sul sujuvalt matkaparki või laagriplatsile jõuda.

EMEA_Michelin.svg
Naudi vaadet. 10″ puuteekraan näitab sulle marsruuti ja sisaldab üksikasjalikke Euroopa ning Lõuna Aafrika kaardivärskendusi.                Reisi enesekindlalt mööda kohandatud marsruuti1, mis põhineb sinu matkaauto suurusel ja kaalul. Ole teadlik, mis sind ees ootab, kasutades teehoiatusi järskude kallete, kurvide ja muu puhul.                      Tänu BirdsEye satelliitpiltidele on sinu kämpingusse jõudmine lihtsam, kui kunagi varem.                  Avasta oma marsruudile jäävaid parimaid kohti ja tutvu oma sihtkoha lähedal soovitatud tegevustega.                      Kui see on külastamist väärt, annab seadmesse eellaaditud MICHELIN® Green Guide sellest sulle teada.                  

Alusta oma seiklusega

SUUR GPS-NAVIGAATORI EKRAAN

Sellel hõlpsasti kasutataval 10″ GPS-navigaatoril on ereda ja kõrge eraldusvõimega servast servani puutetundlik ekraan, et saaksid hõlpsasti olulist marsruuditeavet näha.

KOHANDATUD HAAGISSUVILA TEEKONNAD

Camper 1095 võtab arvesse sinu matkaauto suuruse ja kaalu ning leiab seejärel soovitatud marsruudi1. Lisaks saad salvestada profiilid mitmele sõidukile või haagisele.

LIIKLUSMÄRKIDE HOIATUSED

Ole saabuvatest järskudest tõusudest, kurvidest, massipiirangutest teadlik veel enne nendeni jõudmist. Üksikasjalik kõrguse teave aitab teekonnale jäävateks tõusudeks ette valmistuda.

                                           EMEA_ROUTEOVERVIEW.png

BIRDSEYE SATELLIITKUJUTISED

Vaata eredaid õhuvaateid, mis aidavad sul sujuvalt matkaparki või laagriplatsile jõuda.

FUNKTSIOON ROADTRIP ROUTES

Vaata soovitusi, mis pakuvad seiklusrikkamaid või maalilisemaid teid

HAAGISEPARKLAD JA -TEENINDUSED

ACSI™, Campercontact™ ja Trailer’s PARK™ haagiseparklate ja -teeninduste eellaaditud kataloog muudab reisimise lihtsamaks; valikuid saad filtreerida mugavusteenuste, nagu dušš, elektriühendus ja muu alusel.

sfasf

Üldine

FÜÜSILISED MÕÕTMED 9.65″ W x 6.06″ H x 0.83″ D (24.5 x 15.4 x 2.1 cm)
KAAL 554 g
EKRAANI TÜÜP 10,1″ IPS, TFT värviline laiekraan, mahtuvusliku puutepaneeliga
EKRAANI SUURUS 8.5″ W x 5.3″ H (21.6 x 13.5 cm); 10.1″ (25.7 cm)
EKRAANI ERALDUSVÕIME 1280 x 800 pikslit
KAHE SUUNAGA EKRAAN Jah
MAGNETALUS Jah
1-TOLLINE KUULADAPTER KOOS AMPS-PLAADIGA Jah
AKU TÜÜP Laetav liitiumioonaku
AKU KASUTUSAEG Kuni 2 tundi

Kaardid ja mälu

EELLAADITUD TÄNAVAKAARDID Jah
ANDMEKAARDID microSD™-kaart (ei kuulu komplekti)
3D-HOONED JA -MAASTIK Jah (ainult 3-D maastik)
3D MAASTIK Jah
SISEMÄLU 32 GB
VÕIMALUS LISADA KAARTE Jah
MÄLU JA TOIDE microSD™-kaart (ei kuulu komplekti)
SISALDAB KAARDIUUENDUSI Jah
ALLALAADITAVAD SATELLIITKUJUTISED Jah
BIRDSEYE’ SATELLIIDIPILTE. Jah

Andurid

GPS Jah
GALILEO Jah

Kaamerafunktsioonid

HÄÄLJUHTIMINE jah
TAGAKAAMERAGA ÜHILDUV Jah (BC™ 50)

Navigatsioonifunktsioonid

RAKENDUSE GARMIN REAL DIRECTIONS MAAMÄRGIJUHISED Jah
MILJONID TEENUSE FOURSQUARE® HUVIPUNKTID Jah
TEENUSE TRIPADVISOR® REISIHINNANGUD Jah
MARSRUUDI KAVANDAMINE LÄBI EELISTATUD LINNADE/TÄNAVATE Jah
HÄÄLJUHITAV NAVIGATSIOON (SEADME JUHTIMINE HÄÄLJUHISTEGA)
AINULT KOGU EUROOPA VERSIOON
Jah
LIIKLUSUUENDUSED Jah (rakendusega Garmin Drive™)
SÕIDURAJAABI KOOS RISTMIKUVAATEGA (KUVAB RISTMIKU LIIKLUSMÄRGID) Jah
BLUETOOTH® KÕNED jah
KIIRUSEPIIRANGU NÄIT (KUVAB EUROOPA PEAMISTE TEEDE KIIRUSEPIIRANGU) Jah
JUHI HOIATAMINE JÄRSU KURVI, KOOLIALA, PUNASE TULE JA KIIRUSKAAMERA JNE KORRAL Jah

Üksikasjalikud funktsioonid

NUTITEAVITUSED RAKENDUSE KAUDU Jah (rakendusega Garmin Drive™)
WI-FI® KAARDI- JA TARKVARAUUENDUSED Jah
RAKENDUSE ABIL JUURDEPÄÄS REAALAJATEENUSTELE Jah (rakendusega Garmin Drive™)

Ühenduvus

NUTITELEFONIPLATVORMIGA ÜHILDUV iPhone®, Android™
TÖÖTAB GARMINI RAKENDUSEGA ÜHILDUVAS NUTITELEFONIS Jah (rakendusega Garmin Drive™)
VAJAB BLUETOOTH®-TOEGA NUTITELEFONI jah

Autoelamu funktsioonid

SPETSIAALNE MARSRUUT VASTAVALT TEIE SÕIDUKI SUURUSELE JA KAALULE jah
AUTOELAMUPLATSIDE JA -TEENUSTE KATALOOG Jah
TEETÕUSUD jah
KIIRUSEPIIRANGU MUUDATUSED Jah
LIHTNE MARSRUUDIPLANEERIJA GPX-FAILIDE JAGAMISEGA
  • Camper 1095
  • Sõiduki toitekaabel
  • Veokile mõeldud iminanapaga toitega magnethoidik
  • Liimuv armatuurlauaplaat
  • Kruvikinnitusega alus
  • 1″ kuuladapter koos AMPS-plaadiga
  • USB-kaabel
  • Dokumentatsioon