Vesper Cortex V1  VHF+AIS
search
  • Vesper Cortex V1  VHF+AIS
  • Vesper Cortex V1  VHF+AIS
  • Vesper Cortex V1  VHF+AIS

Vesper Cortex V1 VHF+AIS

2 592,49 €
Vabandame, toode ei ole hetkel saadaval, vali teine mudel. Sisesta oma e-posti aadress ning telli toote saabumise teavitus:
Kuumakse al. 83.62€

REVOLUTSIOON MERENDUSLIKUS VHF-SIDES

See muudab igaveseks sinu VHF-kogemust. Vastupidavaks loodud intuitiivse puutetundliku ekraaniga käsiseade Cortex V1 on sidesõlm, milles tugev ja selge heli on ühendatud AIS-i kokkupõrke vältimise süsteemi võimsusega – lisaks kaugsüsteemide jälgimine ja juhtimine pardalt või kaldalt.

Kuni 85 dBA kristallselge helivõimsusega Cortex V1 süsteem pakub suurepärast helikvaliteeti.

Kaasasoleval Cortex H1 käsiseadmel on lihtne ühe käega kasutatav puuteekraan, klõpsatav valikuratas ja valikuklahvid.

Sisseehitatud transponder SOTDMA AIS hoiatab ennetavalt teatud laevakokkupõrkeohtude eest häälteadetega.

DSC (digiselektiivväljakutse) otsekõnesid saad kiiresti alustada, kui puudutad telefoni puuteekraanil AIS-i paadi sümbolit.

Cortexi rakendused võimaldavad ühilduvast nutitelefonist jälgida paadisüsteeme, saada hoiatusi ja juhtida seadmeid eemalt.

Võrguühendus NMEA 2000® võimaldab vaadata ühendatud multifunktsionaalsete seadmete ja kaardiplotterite Cortexi andmeid.

Teadmistes peitub jõud ja kaitse.

VHF, AIS JA SEIRE

Cortex V1 on mitme jaamaga täiustatud VHF-raadio, millel on kaugseire ja -juhtimine. Cortex V1 süsteem sisaldab Cortex M1 sidesõlme ja Cortex H1 kinnitusrihmaga käsiseadet. Ühenda täiendavad Cortexi käsiseadmed (müüakse eraldi), et saada pardal veelgi rohkem vabadust ja kontrolli.

LAEVAKOKKUPÕRGETE VÄLTIMINE

Cortex smartAIS jälgib pidevalt teiste paatide AIS-i teavet ja arvutab lõikuvatel kurssidel (laevade) lähenemisi, genereerib laevakokkupõrkehäireid ja annab hõlpsasti mõistetavaid vältimisjuhiseid. Samuti edastatakse selle sisseehitatud kursianduri andmeid, nii et teised laevad saavad selgelt tuvastada, mis suunas sinu alus liigub.

PAINDLIKKUS VHF-HELI KASUTAMISEL

Nii kaasaskantavad kui ka toitevõrguga ühendatud Cortexi käsiseadmed ühenduvad juhtmevabalt Wi-Fi®-i lingi abil Cortexi M1 sidesõlmega. Et sul oleks kõikjal oma alusel pidev juurdepääs VHF-sidele, kanna kantavat käsiseadet endaga kaasas.

ÜHE PUUTEGA DSC

Cortexi abil saad algatada DSC-otsekõnesid teiste laevadega, puudutades lihtsalt käsiseadmel laevaikooni. Algata VHF-kõnesid sõpradega või kutsu kiiresti mõnd teist laeva, kui iga sekund on oluline.

ANKRUVAHT

Olenemata sellest, kas oled pardal või kaldal, võite olla kindel, et su paat on kindlalt ankrus. Cortex smartAIS jälgib täpselt aluse liikumist, kurssi ja vööri asendit ning annab märku, kui su aluse ankur lohiseb.

VHF, SELGE JA VALJU

Cortexi VHF-raadio edastab kuni 85 dBA võimsat ja kristallselget heli, nii et sa ei jää olulisest suhtlusest ilma.

SIREEN JA VALJUHÄÄLDI

Sul on vaja äratada tähelepanu? Saad hõlpsalt lasta eelseadistatud helisignaale või rääkida läbi valjuhääldi mis tahes Cortexi käsiseadme või nutiseadme Cortex Onboardi rakenduse abil.

KÄSISEADMED KÕIKJAL, KUS NEID VAJAD

Iga sidesõlmega saab ühendada mitu Cortex H1 ja Cortex H1P käsiseadet. Kuni viis saab ühendada otse Cortexi võrguga, lisaks veel viis olemasoleva paadivõrgu kaudu, et suurendada leviala ulatust suurematel laevadel.

ÜKSI SÕNA EI LÄHE KADUMA

Süsteemi Cortex tipptasemel SquelchEQ reguleerib pidevalt optimaalset kuulamisjõudlust samal ajal, kui selle ainulaadne ringsuunaline funktsioon kuulab aktiivselt korraga kõiki VHF-sageduskanaleid ja salvestab iga aktiivset kanalit taasesituse perioodiks. Cortexiga ei jää sul ükski sõna kuulmata.

Kõik peab olema lihtne, kui iga sekund loeb.

INTUITIIVNE JUHTIMINE

Loodud hõlpsaks kasutamiseks ning tänu kriitilistes olukordades lihtsasti mõistetavatele ekraanidele ja samm-sammulistele andmevoogudele, muudab Cortex täiustatud funktsioonide kasutamise lihtsaks.

HÄÄLTEATED

Mitmeti mõistetavate kellahelinate või toonide asemel kuuled hääljuhist, mis ütleb, mille kohta hoiatus käib. Võimaliku laevakokkupõrkeohu korral teatakse ka ohu suund, et teaksid kiiresti, kuhu vaadata.

SPETSIAALNE INIMENE-ÜLE-PARDA FUNKTSIOON

Inimene-üle-parda (MOB) funktsiooni saab aktiveerida käsitsi Cortexi käsiseadme spetsiaalse MOB-nupu abil, Cortex Onboardi nutiseadme rakenduses või automaatselt AIS MOB-i majakast, mis käivitab kiireks päästmiseks tagasikursirežiimi.

KASUTATAV MÄRGADE KÄTE JA KINNASTEGA

Su käed on märjad? Kannad kindaid? Cortexi käsiseadmed on loodud nii, et neid saab kasutada kinnastega ning valmistatud töötama igasuguses mere- või mageveekeskkonnas.

KASUTATAV ÜHE KÄEGA

Cortexi käsiseadmed on varustatud klõpsatava valikuratta, ergonoomilise disaini ja haarduvust parandava välispinnaga, nii et saad seadet kasutada ühe käega ja hoida teist roolirattal või roolipinnil.

TUNDLIK MITMIKPUUDE

Puuteekraaniga Cortexi käsiseadmetel on tundlik mitmikpuude, sõrmede kokku- ja lahkuviimisega suumimine ja panoraamimise juhtimine, mis tagab kiire ja sujuva navigeerimise ning vaistliku kasutamise.

Vastupidav tehnoloogia karmi merekeskkonna jaoks.

VASTUPIDAV DISAIN

Cortexi sidesõlme veekindlus vastab IPX7 klassi nõuetele (kaitstud vee sissetungi eest, kui see on vees kuni 30 minutit kuni ühemeetri sügavusel), selle termopolümeerist korpus on kuuma- ja korrosioonikindel – seega võib seda ohutult paigaldada kõikjale pardal. Cortexi käsiseadmete veekindlus vastab IPX8 klassi nõuetele.

VÄHESE ENERGIATARBEGA

Cortexi sidesõlm, mis on konstrueeritud tarbima energiat minimaalselt, vaid 500 mA, võib olla kogu aeg sisse lülitatud, et hoida sind kõigega kursis. See annab sulle märku isegi siis, kui su multifunktsionaalne seade on välja lülitatud – ideaalne, kui pead ankrus seistes või pikal reisil energiat säästma.

EREDAM KUI EREDAIMGI PÄEVAVALGUS

Eredal, optilise liimiga ühendatud LCD-ekraanil on päevavalguseski suurepärane nähtavus ja laia vaatenurk. Sisseehitatud ümbritseva valguse andur võimaldab automaatset kohandumist, tingimused muutuvad.

GALVAANILINE ISOLATSIOON

Galvaaniliselt isoleeritud pordid ja sisemised komponendid kaitsevad Cortexi sidesõlme ja ühendatud seadmeid söövitavas merekeskkonnas elektrilühiste ja vooluringi kahjustuste eest.

MITME SATELLIIDIRÜHMA GNSS

Kasutades mitmeid üleilmseid satelliidivõrke, märgitakse sinu laeva asukoht kaardile kiirete 10 Hz GPS-andmete uuenduste abil, mis püsivad su aluse tempos. Kui ühendad Cortexiga muid seadmeid NMEA 2000 või NMEA 0183 abil, võidavad Cortexi ülikiirest GPS-funktsioonist kõik pardaseadmed.

TÖÖTAB 12 JA 24 V TOITEGA

Cortex töötab 12- ja 24-voldise toiteallikaga ja on tänu sellele igas suuruses laevadel enamiku elektrisüsteemidega hõlpsasti isehäälestuva ühilduvusega.

Meelerahu pakkuv jälgimine ja ühenduvus.

SEIRESÜSTEEMID

Vaata sisseehitatud ja ühendatud andurite olekut ja ajalugu. Jälgi pilsi-, turva-, toite- ja muid instrumente. Määra alarme ja nende künniseid, vaata andmete ajalugu ja saa teada, millal andur oli viimati aktiivne.

SISSEEHITATUD ANDURID

GPS, kursiandur, akuandur ja baromeeter pakuvad väärtuslikku kasutusvalmis teavet nii pardal kui kaldal niipea, kui oled oma Cortexi süsteemi ühendanud ja konfigureerinud.

VÕRKU ÜHENDATUD ANDURID

Ühenda see lihtsalt oma aluse NMEA 2000 võrguga ja jälgi muudest pardaseadmetest tegureid nagu tuule kiirus ja suund või vee sügavus.

VÄLISED ANDURID

Ainult sinu kujutlusvõime seab sulle piirid – ühenda see anduritega ja jälgi pilsipumpa ja pilsivee taset, sadama toidet, turvasüsteeme ja muud (väliseid andureid müüakse eraldi).

CORTEX MONITORI RAKENDUS

Laadi Cortex Monitori rakendus Apple®-i või Google™-i rakenduste poest alla ja kasuta nutitelefoni või tahvelarvutit oma laeva jälgimiseks ja hoiatuste saamiseks1.

GEOTARASTAMINE

Kasuta Cortex Monitori nutiseadme rakenduse tugevusi ja sinu paadist edastatavat teavet ning saa teada, kus su alus asub – ja kas see on seal, kus see peaks olema1. Saad hoiatuse, kui see liigub määratud piirkonnast välja.

JUHTSEADMED

Ühenda Cortex Monitori rakendusega, et kaugjuhtida oma paadi seadmeid, nagu tulesid, kliimaseadet ja jäämasinaid, ühendades need oma Cortexi süsteemiga.

REAALAJAS UUENDUSED

Cortex saadab uuendused pilve, nii saad olekuteavet ja hoiatusi otse oma ühilduvasse nutitelefoni või tahvelarvutisse.

Üldine

SEADME SUURUS M1: 168 x 168 x 58.7 mm (6 5/8″ x 6 5/8″ x 2 5/16″)
H1/H1P: 164.8 x 71.8 x 21.4 mm (6 1/2″ x 2 13/16″ x 7/8″)
KAAL M1: 770 g
H1: 285 g
H1P: 235 g
VEEKINDLUS IPX7
TALITLUSPINGE M1: 9-33V
H1/H1P: 12-24 V ühilduv
VOOLUTARVE 12 V: 6 A max, 700 mA m
TÖÖTEMPERATUUR -25 °C kuni +55 °C
VHG HÄÄL Jah
ATIS Jah
SAATJA SAGEDUSE VIGA Alla 300 Hz
ANT KONNEKTOR SO239
JAOTUR Max sisendvõimsus 25 W
Sisendikadu RX 0 dB, TX < 2 dB
JAOTURI KONNEKTOR BNC

VHF hääl

VHF-SAGEDUSVAHEMIK TX 156.025–161.600 MHz
VHF-SAGEDUSVAHEMIK RX 156.050–163.275 MHz
PÜHENDATUD RX VHF-KANALID 3
VHF VÄLJUNDVÕIMSUS 25 W, 1 W (kõrge, madal)
PIIRKOND USA, Kanada, rahvusvaheline
TUNDLIKKUS (12 DB SINAD) -116 dBm
KÜLGNEVA VHF-KANALI VALITAVUS 80 dB
MUU ALLIKA VASTUS 70 dB
VHF INTERMODULATSIOON 70 dB
MUU ALLIKA EMISSIOONID Alla -80 dBc (25 W juures)
MAX AUDIO VÄLJUNDVÕIMSUS 10 W, < 1% THD
ANTENNI MAKSIMAALNE VÕIMENDUS 6 dBi

Class D DSC

KLASS Class D
PÜHENDATUD RX DSC-KANALID Üks
TUNDLIKKUS (1% BER) -113 dBm
KÜLGNEVA DSC-KANALI VALITAVUS 80 dB
DSC INTERMODULATSIOON 70 dB

AIS

KLASS SOTDMA klass B
PÜHENDATUD RX AIS-KANALID
  • M1 sõlm
  • H1 kinnitusrihmaga käsiseade
  • H1 käsiseadme hoidik
  • H1 vaheseina paigalduskomplekt
  • GPS-antenn
  • Toitekaabel
  • Helikaabel
  • Välisandurite juhe
  • Väline Wi-Fi® antenn