Garmin PowerSwitch
search
  • Garmin PowerSwitch
  • Garmin PowerSwitch
  • Garmin PowerSwitch
  • Garmin PowerSwitch

Garmin PowerSwitch

499,99 €
Tootekood 010-02466-00
Kogus

Kuumakse al. 18€

LISA SÕIDUKI ELEKTRITARVIKUTELE JUHTMETA JUHTIMINE

Garmin PowerSwitch on kompaktne digitaalne lülituskarp, mis pakub sinu sõiduki 12-voldiste lisaseadmete mugavat tsentraliseeritud juhtimist ühilduvast1 Garmini navigaatorist või nutitelefonist2.

Juhi valgusribasid, helisignaali, õhukompressoreid, diferentsiaalilukke ja muud otse ühilduvast 1 navigaatorist või nutitelefonist 2.                       Paigaldamine on kiire - armatuurlaudadesse paigaldamine ja sõiduki elektroonika häirimine pole vajalik.                   Maastikusõiduks piisavalt tugev, on see vastupidav lülituskarp IPX7 veekindel.                    Kasuta oma seadme puutetundlikku ekraani, et pääseda juhtmevabalt ligi kuni kuuele 30-amprisele lüliti väljundile.                     Kohandatavate siltide, ikoonide, kanalirühmade ja muu abil saad ekraanil olevaid lülitipaneele endale sobivaks muuta.                        Tahad veel suuremat kontrolli omada? Samalt ekraanilt pääsed juurde kuni neljale Garmin PowerSwitchi seadmele.                        

Juhi lisatarvikuid oma nutitelefonist või navigeerimisekraanilt.

                         

RAKENDUS

Kasuta oma ühilduvas nutitelefonis Garmin PowerSwitch rakendus sinu ühilduvas1 Garmini navigaatoris või nutitelefonis, et juhtida kõiki lisaseadmeid oma puutetundliku seadme ekraanilt.

 

JUHTMEVABA LÜLITI JUHTIMINE

Garmini PowerSwitchi digitaalne lülituskarp kasutab juhtmevaba Bluetooth®-ühendust teie lisaseadmete programmeerimiseks ja kasutamiseks ühilduvatest 1 Garmini navigaatoritest või nutitelefonidest.

                     

ROHKEM KONTROLLI

Ühilduva 1 Garmini navigaatori või nutitelefoni abil saad juhtida kuni nelja oma Garmin PowerSwitchi seadet.

                       

Loo ühendus ilma liigse keerukuseta.

PAIGALDAMINE ON LIHTNE

Probleemideta paigaldus võimaldab sul ühendada Garmin PowerSwitchi lülituskarbiga kuni kuus lisaseadet. Sõiduki elektroonikat ei häirita, pole vajadust armatuurlauale auke lõigata ega juhtmeid läbi tulemüüri juhtida.

                      

KOMPAKTNE HÕLPSAKS PAIGALDUSEKS

Kompaktne 5 ″ x 3 ″ x 1 ″ (12,5 x 7,5 x 3 cm) suurus annab palju paindlikke kinnitamisvõimalusi igat tüüpi sõidukitele, alates UTVdest ja ATVdest ja lõpetades neljaveoliste maasturite ja mootorsaanidega

                    

KOHALDATAVAD LÜLITID

Loo ekraanil kuvatavate siltide, ikoonide ja kanalirühmadega endale kohandatud virtuaalsed lülitite paneelid ning juhtnupud valgustussüsteemide hämardamiseks ja tulede vilkumiseks. See on lihtne viis valgusribade, kivitulede ja muu juhtimiseks.

                  

Juhi ja lisa hõlpsasti kohandatud elektroonikat.

ROHKELT VÕIMALUSI

Kokku kuue kuni 30-amprise vooluahelaga saad toita ja juhtida igat tüüpi 12-voldiseid lisaseadmeid ühest Garmin PowerSwitchi digitaalsest lülituskarbist.

                   

LISA VALGUSTUSED

Garmin PowerSwitchi süsteem hõlbustab igat tüüpi välimiste valgustuspakettide lisamist oma sõidukile - kõik alates valgusribadest ja udutuledest kuni hädatulede, tagatulede ja kivituledeni.

                         

MUUDA OMA SEIKLUSED VÄGEVAMAKS

Lisaks sõidukite tuledele saad kasutada Garmin PowerSwitchi igat liiki kasulike seadmetega: raadiod, külmikud, õhukompressorid või ükskõik millega, mis töötab 12-voldise võimsusega.

                        

Avasta tundmatut Tread™-ga

LISATEAVE

Seo ühilduv navigaator juhtmevaba BC ™ 40 kaameraga.

LISATEAVE













Üldine

FÜÜSILISED MÕÕTMED 5? W x 1? H x 3? D (12.5 x 3 x 7.5cm)
KAAL 10 oz (283 g)
VEEKINDLUS IPX7

Digitaalse lülitamise funktsioonid

LÜLITI VÄLJUNDITE ARV 6
MAX VOOLUTUGEVUS LÜLITI VÄLJUNDI KOHTA 30 amps
MAX VOOLUTUGEVUS KOKKU 100 amps
JUHTMESISENDITE ARV Kaks
MAKSIMAALNE KONTROLLERITE ARV* POWERSWITCH SEADMEGA PAARISTAMISEKS 4
*KONTROLLER MÄÄRATAKSE KASUTAJA NUTITELEFONI, MOBIILSEADME VÕI ÜHILDUVA GARMINI SATELLIITNAVIGATSIOONISÜSTEEMINA (MÜÜAKSE ERALDI)
MAKSIMAALNE POWERSWITCH SEADMETE ARV KONTROLLERIGA* PAARISTAMISEKS 4
*KONTROLLER MÄÄRATAKSE KASUTAJA NUTITELEFONI, MOBIILSEADME VÕI ÜHILDUVA GARMINI SATELLIITNAVIGATSIOONISÜSTEEMINA (MÜÜAKSE ERALDI)






  • Garmini PowerSwitch?
  • Toitekaabel
  • Maanduskaabel
  • Terminalid
  • Dokumentatsioon

Overlander

699,99 € -50,00 € 649,99 €
  • -50,00 €

Tread

699,99 € -50,00 € 649,99 €
  • -50,00 €