Velotrenažöör Tacx Flow
search
  • Velotrenažöör Tacx Flow
  • Velotrenažöör Tacx Flow

Velotrenažöör Tacx Flow

299,00 €
Tootekood T2240.61
Kogus

Kuumakse al. 12.25€

Interaktiivne nutitreener, mis ühildub rattasõidu rakendusega

  • Külge kinnitatud ratastega disaini abil lukustub trenažöör kahe klõpsuga turvaliselt paigale
  • Mõõdab kiirust, jõudu ja rütmi
  • Vaikne hooratas võimaldab sul treenida ilma teisi inimesi segamata
  • Trenažöör töötab populaarsete kolmanda osapoole rakendustega nagu Zwift ja Tacx®
  • Treeni realistlikult imiteeritud nõlvadel kuni 6% kalde all

Võimaldab treeningut igal aastaajal ning täielikult interaktiivset rattasõidukogemust siseuumides – Tacx Flow Smart trenažöör tagab sulle kõik vajaliku. Külge kinnitatud ratastega disain tagab trenažööri lihtsa kokkupaneku ja hoiustamise. Selle abil on võimalik ühendada ka sinu lemmikrakendusi nagu näiteks Zwift, Tacx ja TrainerRoad.

Treeni enesekindlalt

Flow Smart on mõeldud usaldusväärsete, täpsete ja järjepidevate kiiruse, võimsuse ja pedaalimissageduse mõõtude esitamiseks ilma väliste anduriteta.

Võimsa struktuuriga

Though Flow Smart seadmel on kompaktne hooratas ning see asendab 11,8 kg massi inertsiaalset mõju, mis tekitab välitingimustes sõitmise tunde. Trenažööriga on võimalik realistlikult simuleerida nõlvadel sõitmist kuni 6% kaldega.

Loodud vastupidavaks

Trenažöör on stabiilne ja vastupidav hoolimata sellest, kui intensiivselt treenid. Trenažöör lukustub kahe klõpsuga paigale, et saaksid sõita intensiivselt ilma edasi liikumata. Flow Smart trenažööril on üks karastatud terasest rullik, mis kaitseb kulumise vastu.

Sujuv ja vaikne

Trenažööril on kompaktne 1,6 kg hooratas ja pehmete plastosadega südamik, mis neelab vibratsiooni – see teeb Flow Smart trenažöörist ühe kõige vaiksema hoorattaga rattatrenažööri.

Täielikult ühendatud

Trenažöör ühildub mitmete populaarsete treeningrakendustega. Seega on sul olemas juurdepääs Strava ja TrainerRoad virtuaalmaailmadele või muudele platvormidele nagu näiteks Strava ja TrainerRoad ning saad sõita nutikamalt kui kunagi varem.

Treeni endale sobivalt

Flow Smart seadmel on olemas Tacx siseruumides treenimise tarkvara, mis tagab innovatiivse võimsuse. Alusta järgmisega: tõhusa ülesehitusega treeningplaanid, mis järgivad sinu vormisoleku taset, et saaksid täita endale seatud eesmärgid. Tunne veelgi rohkem rõõmu sadulas istumisest tänu kõrgekvaliteedilisele filmikogumile, mis laseb kogeda sõitmist järskudel nõlvadel Alpides või Milaano munakiviteedel. Võistle konkurentide ja virtuaalsete treeningpartnerite vastu reaalajas, ühenda oma Strava konto ning sõida 3-D kaartidel või loo nõlva, jõu, pulsisageduse või FTP alusel oma treeningprogramm. Samuti võid kasutada trenažööri igasuguse tarkvarata. Sellisel juhul järgib trenažöör järkjärgulist võimsuskõverat. Takistus suureneb järkjärguliselt kiiresti sõites, kui jäljendatakse sõitu tasapinnalisel teel.

Üldine

FÜÜSILISED MÕÕTMED
26.6" x 25.6" (675 x 650 mm)
KOKKUPANDUD SEADME MÕÕTMED 22.2" x 16.1" x 9.7" (565 x 410 x 245 mm)
KAAL 20.7 lbs (9.4 kg)
KÕRGUS 16.1" (410 mm)

Ühenduvus

JUHTMETA SIDE ANT+ connectivity, BLUETOOTH wireless technology
HALDUSVAHENDID Smartphone, tablet, ANT+ bike computers, stand alone, computer connection via ANT+ antenna
NÄITUDE ESITAMINE Smartphone, tablet, bike computer, computer with ANT+ antenna

Sisetreeningu funktsioonid

MAGNETID 6 magnets
ÜLEKANNE Roller, 30 mm
ELEKTRIALASED NÕUDED 110-240 V
SOBIVAD TELJED Width of rear fork: Race 130 mm, MTB 135 mm. Adapters for other widths available.
MAKSIMAALNE VÕIMSUS 800 Watt
MAKSIMAALNE KALLE 6%
MAKSIMAALNE PÖÖRDEMOMENT 15.3 Nm
MAKSIMAALNE PIDURDUSJÕUD 45N
HOORATAS 3.5 lbs (1.6 kg)
MASSIINERTS 26.0 lbs (11.8 kg)
KALIBREERIMINE Spin down
VÄLJUND Speed, cadence, power
TÄPSUS <5%
MEASURED SPEED Jah
MEASURED CADENCE Jah
MEASURED POWER Jah

Magnetid 6 magnetit Ülekanne Rullik, 30 mm Elektrialased nõuded 110–240 V Sobivad teljed Tagaklahvi laius: võidusõit – 130 mm, MTB – 135 mm. Teiste saadaolevate laiustega seotud adapterid Maksimaalne võimsus 800 vatti Maksimaalne kalle 6% Maksimaalne pöördemoment 15,3 Nm Maksimaalne pidurdusjõud 45 N Hooratas 1,6 kg Massiinerts: 11,8 kg Kalibreerimine Seadistamine Jalajälg 675 x 650 mm Kõrgus 410 mm Kokkupandud seadme mõõtmed 565 x 410 x 245 mm Kaal 9,4 kg Juhtmeta side ANT+ ühenduvus, Bluetooth juhtmeta tehnoloogia Haldusvahendid Nutitelefon, tahvelarvuti, ANT+ rattaarvutid, autonoomne arvutiühendus ANT+ antenni kaudu Väljund Kiirus,rütm, võimsus Näitude esitamine Nutitelefon, tahvelarvuti, rattaarvuti, ANT+ antenniga arvuti Täpsus





  • Flow Smart Trainer
  • Front wheel support
  • Quick release for road bikes and mountain bikes (5 mm)