HRM-Pro Plus
search
  • HRM-Pro Plus

HRM-Pro Plus

129,99 €
Tootekood 010-13118-00
Kogus

Kuumakse al. 8.19€

ÄRA JÄTA ÜHTEGI LÖÖKI VAHELE

Olenemata sellest, kas treenid siseruumides või väljas, pakub HRM-Pro Plus pulsivöö täpseid andmeid, mida vajad oma piiride ületamiseks ja eesmärkide saavutamiseks.

HRM-Pro™ Plus edastab reaalajas pulsiandmeid ühilduvatesse seadmetesse ja rakendustesse.                  Tööriistavaba kaas muudab aku vahetamise lihtsaks ja aku kestab kuni 1 aasta.                Ühenda oma ühilduva Garmini nutikellaga ja vaata andmeid oma sisejooksude tempo- ja vahemaa kohta.               Ei, see pole lihtsalt pulsivöö. Jooksudünaamika aitab sul ka vormi parandada (nõuab ühilduvat Garmini nutikella).                 Kella ei kanna? HRM-Pro Plus jäädvustab sammud, põletatud kalorid, intensiivsuse minutid ja palju muud.             

Saa oma treeningust rohkem kasu.

ÜHENDUVUS

Tänu ANT+® tehnoloogiale ja BLUETOOTH® Low Energy tehnoloogiale edastab see kahe ülekandega monitor täpseid reaalajas pulsi- ja sooritusandmeid Garmini nutikelladele ja rattakompuutritele, ühilduvatele treeningseadmetele, Tacx® trennirakendusele ja teistele rakendustele.

JOOKSUDÜNAAMIKA

HRM-Pro Plus jäädvustab jooksudünaamikat — nt vertikaalne võnkumine, maapinnaga kokkupuuteaeg, sammu pikkus, vertikaalsuhe jpm, et aidata sul oma vormi parandada ja ühilduva Garmini kella jooksuvõimsuse rakenduse tööd võimaldada

SISETREENING

Siserajal või jooksulindil treenimisel edastab see pulsikell tempo- ja vahemaateavet sinu ühilduvale Garmini nutikellale ja BLUETOOTH Low Energy tehnoloogia kaudu, et saaksid vajalikud andmed kätte olenemata sellest, kus treenid.

TALLETA JA EDASTA ANDMEID

Isegi kui oled kella levialast väljas, talletab HRM-Pro Plus ujumiste ja muude tegevuste ajal andmed ja saadab need sinu ühilduvale Garmini nutikellale, kui oled lõpetanud.

                

AKTIIVSUSE JÄLGIMINE

Treeningu või mängude ajal salvestab pulsivöö põletatud kalorid, intensiivsuse minutid ja kogu päeva pulsisageduse. See värskendab isegi kõiki Garmini seadmeid Garmin Connect™ rakenduse ja TrueUp™ funktsiooni kaudu.

              
             

Loodud mugavust ja käepärasust silmas pidades.

MUGAV KANDA

Väike ja kerge pulsi mõõtmise moodul ei ole laiem kui pehme ja mugav rihm. Nii et liigu vabalt ja võta viimast – HRM-Pro Plus ei saa sulle takistuseks.

                

AKU KASUTUSAEG

Sa ei pea aku vastupidavuse pärast muretsema. Uut tööriistavaba akukaant on lihtne kasutada ja aku kestab kuni 1 aasta.

                     

Saa teada, millised on Garmini jooksufunktsioonide teaduslikud alused.

LISATEAVE

Armastad joosta? Jälgi Instagram®-is @GarminRunning kontot.

LISATEAVE

Nutikellad igale elustiilile.

LISATEAV





Edge 1030

499,99 € -30,00 € 469,99 €
  • -30,00 €

Edge 1040

599,99 € -80,00 € 519,99 €
  • -80,00 €